Poruka Generala Ante Gotovine svim braniteljima i građanima Hrvatske: “Jedini i pravi gospodar povijesti do kraja svijeta je On i jedino s Njim nikada ne smijemo biti neprijatelji, jer pripadamo Njemu!”

'On je Bog i gospodar povijesti. I zato neka nas On čuva i našu domovinu, naše obitelji i naše zajedništvo'

“Jedini i pravi gospodar povijesti do kraja svijeta je On i jedino s Njim nikada ne smijemo biti neprijatelji, jer pripadamo Njemu!”, kazao je general Ante Gotovina u govoru svojim suborcima.

Gotovina je na privatnom druženju branitelja u rodnim Pakoštanima istaknuo važnost domovine, zajedništva i Boga 

'Mi imamo domovinu. Država može biti i ovakva i onakva. Možemo biti sretni, zadovoljni, nezadovoljni, s pravom. Možemo gledati kritički, s pravom, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna, nikad destruktivna. Kritika je dobrodošla za ljude koji znaju slušati i takvu državu imamo, ali ono što je najvažnije, imamo domovinu. Ako je netko nešto za nju dao, to ste vi, branitelji. Ne može nitko nikad poništiti ono što je domovina, jer domovina je u našim srcima i mi je imamo', kazao je Gotovina.

No ništa od toga ne bi bilo da nije gospodara povijesti. Jedini i pravi gospodar povijesti od početka, dana i do vijeka, do kraja svijeta je On - kazao je Gotovina nakon čega je uslijedio gromoglasan aplauz, a onda je nastavio u istom tonu:

'I jedino Njemu i jedino s Njim nikada ne smijemo biti neprijatelji, jer pripadamo Njemu! On se brine o nama i to najbolje osjećamo kada smo 'dole'. Kad nam je dobro zaboravimo i znamo zatvoriti vrata, 'ajde nemoj nas zanovjetati' kažemo negdje u sebi, pa se sjetimo koliko smo grešni ljudi, ali smo samo ljudi, i zato On je Bog i gospodar povijesti. I zato neka nas On čuva i našu domovinu, naše obitelji i naše zajedništvo', zaključio je podržan od svojih suboraca u videu kojeg je objavio Mario Uglješć na svom Facebook profilu.

Označeno u