SKAC Osijek obnavlja SKAC Klub za mlade

U tijeku je donatorska kampanja za obnovu prostora koji je SKAC-u Osijek dodijelila Rezidencija Družbe Isusove u Osijeku. Pomozite mladima da dobiju svoj prostor!

Pogledajte predstavljanje donatorske kampanje SKAC-ovaca: 

SKAC Klub je…

SKAC Klub je prostor namijenjen svim mladima u kojemu će moći u zdravoj atmosferi raditi na vlastitom duhovno-psihološkom razvoju te pozitivno utjecati na lokalnu zajednicu!

U tom prostoru SKAC OS nastavit će provoditi svoju misiju: izgrađivati cjelovite osobnosti mladih ljudi koji kao takvi vode i mijenjaju svijet – na veću slavu Božju.

U prošloj donatorskoj kampanji, s kojom smo bili na stanci zbog jednogodišnjeg volonterskog angažmana na potresom pogođenom području Banovine, skupili smo 74.000,00 kn kojima smo započeli i provodimo radove na obnovi prostora za mlade u Stepinčevoj ulici u Osijeku.

Za nastavak i dovršetak radova te za opremanje prostora u toj staroj zgradi potrebno nam je još 90 000 kn zbog čega smo krenuli u novu donatorsku kampanju!

U ovome je trenutku skupljeno 38.907,00 kn od 90.000,00 kn (43 %).

skac 1

KAKO MOŽETE UPLATITI DONACIJU?

Svoju donaciju možete uplatiti na račun udruge prema sljedećim podatcima ili preko QR koda!

STUDENTSKI KATOLIČKI CENTAR OSIJEK
Alojzija Stepinca 27, Osijek
OIB: 26020283826
IBAN: HR2423400091110951079
Kod za uplate iz inozemstva: PBZGHR2X

skac 2

TKO SMO MI?

Studentski katolički centar Osijek neprofitna je udruga civilnog društva koja svoje djelovanje temelji na načelima duhovnosti sv. Ignacija Loyolskoga, osnivača Družbe Isusove, pri kojoj udruga djeluje od 2018. godine.

SKAC OS pruža mladima društveno-duhovnu formativnu okolinu u kojoj mogu bolje upoznati sami sebe kako bi iskusili puninu života i ostvarili Božji plan za svoj život.

skac 3

Označeno u