Svećenik iz 'Večere za 5' i Domagoj ipak su se zbližili: 'Vjenčat će suprugu i mene pa krstiti dijete'

Njihovo novonastalo prijateljstvo pravi je primjer kako bi ljudski odnosi trebali izgledati: iako oko određenih tema imamo nesuglasice, i dalje se možemo slagati u ostalim pitanjima, naći zajednički jezik i međusobno se poštovati.

Iako se na početku tjedna nisu slagali, te su se često međusobno kritizirali i podbadali komentarima, Domagoj je otkrio da si ništa nisu zamjerili.

On je imao određene zamjerke na svećenički poziv, ali mu zato svećenik Ladislav nije ostao dužan kad je iskreno iskritizirao njegovo jelo. Unatoč kritikama, svećenik mu je ipak dao ocjenu 10.

- Smatram da nikad nije ni došlo do nekih velikih nesuglasica između Ladislava i mene, ja sam samo iznio svoje mišljenje da nije netko veliki vjernik samo zato što ide u crkvu i da se možeš pomoliti i kod kuće. Nisam ni u koga upirao prstom ni govorio za nekog određenog, samo sam iznio svoje mišljenje. - ispričao je Domagoj za RTL.

Ekipa iz vinkovačkog tjedna ponovno se okupila kako bi zajedno gledali emitiranje showa, a tenzija ovaj put nije bilo. Dapače, svećenik i Domagoj stvorili su nove planove.

- Najbolji pokazatelj da smo Ladislav i ja ostali dobri je to što će vjenčati suprugu i mene te krstiti naše dijete. - otkrio je Domagoj.

Označeno u