Thompson na Facebooku objavio molitvu za svog 17-godišnjeg sina

Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca. Zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve koncerte

Na službenoj Facebook stranici glazbenika Marka Perkovića Thompsona (55) objavljena je molitva Gospi za bolesnu osobu.

O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred tobom ako li ne Ti? Ti si ona koja je postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti, i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade za ljudsku pomoć. Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisaja bolesnika koji se k Tebi utječe, te molbi i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini. Premilostiva Djevice, ne ostavi bez nagrade ufanje kojim se Tvom materinskom milosrđu utječemo za našeg dragog i teško bolesnog Antu Mihaela. Podaj njemu i svima koji slično trpe zdravlje i učini da se skupa možemo što prije vratiti Oltaru kako bismo Ti zahvalili na udijeljenoj nam milosti. Amen, stoji u molitvi objavljenoj na blagdan Velike Gospe za teško bolesnog Thompsonovog sina Antu Mihaela.

Podsjetimo, Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca. Zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve koncerte. Njegov menadžer Denis Pletikosa je za 24 sata kazao kako čekaju da se stanje poboljša. ''Ništa nabolje nije išlo. Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje'', izjavio je u srpnju.

Označeno u