Tridesetodnevnica za hrvatski narod i našu domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti

Pozivamo vas da iu ovoj osmoj tridesetodnevnici budete s nama u molitvi, postu, žrtvi i svetim misama. U ovoj godini molit ćemo Oca u Isusovo ime za sve nakane, kao što nas je on poučio: »Zaista, zaista, kažem vam: što god zaištete u Oca, dat će vam u ime moje. Dosad niste tražili ništa u moje ime. Ištite i primiti ćete da radost vaša bude potpuna! « (Ivan 16, 23-24).
Dragi prijatelji,

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom pokrenuta je 2015. godine, uoči Dana domovinske zahvalnosti 5. kolovoza, tridesetodnevnicu svetih misa za hrvatski narod u domovini i svijetu i za našu domovinu Hrvatsku.

Tridesetodnevnica počinje u srijedu 6. srpnja i završava u četvrtak 4. kolovoza 2022.

Pozivamo vas da iu ovoj osmoj tridesetodnevnici budete s nama u molitvi, postu, žrtvi i svetim misama. U ovoj godini molit ćemo Oca u Isusovo ime za sve nakane, kao što nas je on poučio: »Zaista, zaista, kažem vam: što god zaištete u Oca, dat će vam u ime moje. Dosad niste tražili ništa u moje ime. Ištite i primiti ćete da radost vaša bude potpuna! « (Ivan 16, 23-24).

Da bismo primili i da naša radost bude potpuna, važna je svaka i najmanja molitva i osobni doprinos koji možete dati. Ako ne možete sudjelovati na misama, tih 30 dana možete moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slavu Ocu ili Očenaš, prikazati hodočašće, post ili bilo koju drugu žrtvu na ove nakane, u Isusovo ime, za naš hrvatski narod u Hrvatskoj i cijelom svijetu. i za našu domovinu Hrvatsku.

Želja nam je da se kao narod združimo u zajedništvu molitve i prinosa Bogu s pouzdanjem da će Bog »učiniti puno izobilnije negoli mi možemo moliti ili zamisliti« (Ef 3, 20).

Neka se po ovim tridesetodnevnicima uistinu otvore nebeske brane i izliju slapovi milosti i blagoslova na naš narod i našu domovinu Hrvatsku!

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom (KKODS)

Nakana za misu ili molitvu (izmoliti prije početka):

Oče, u Isusovo ime, mi Ti dolazimo u ovim tridesetodnevnicima uoči Dana domovinske zahvalnosti i prikazujemo Ti ovu misnu žrtvu (ili ovu molitvu) za naš hrvatski narod u domovini iu svijetu i za našu domovinu Hrvatsku.

Oče, u Isusovo ime molimo Te, kao što nas je Tvoj Ljubljeni Sin i poučio, blagoslovi našu domovinu Hrvatsku i naš hrvatski narod. Otvori nebeske brane i izlij na nas slapove svojih milosti i tajna blaga i skrivena bogatstva Tvoga kraljevstva.

Oče, u Isusovo ime molimo Te, ujedini nas da budemo narod jedne misli i jednoga srca u zajedništvu s Tobom, da se svima očituje naš krsni savez s Tobom i da smo mi Tvoj narode, a Ti naš Bog, i da ni jedno oružje skovano. protiv Tvoga naroda neće uspjeti jer Ti si s nama i Ti nas vodiš.

Oče, u Isusovo ime molimo Te za trajnu Pedesetnicu u našem narodu i obnavljanje naše zemlje i naroda, osobito mladih, u sili i snazi ​​Tvoga Duha. Daj nam da sa svom smjelošću navješćujemo Tvoju riječ i neustrašivo se borimo za Tvoje kraljevstvo na zemlji! Pruži ruku svoju da bude znamenja, čudesa i ozdravljenja po imenu Tvoga Sina Isusa Krista.

Oče, u Isusovo ime molimo Te, neka vatra Ljubavi Tvoga Duha sažeže sve laži i utemeljenja zla koja se dižu protiv hrvatskoga naroda i naše domovine Hrvatske, da procvjeta našu zemlju i naš hrvatski narod.

Oče, u Isusovo ime molimo Te za vođe po Tvom srcu u hrvatskom narodu koji će u snazi ​​i mudrosti Tvoga Duha hrabro i odvažno voditi svoj narod i zastupati našu domovinu Hrvatsku, na dobro našega naroda i naše domovine.

Oče, u Isusovo ime molimo Te, blagoslovi rad naših ruku, pomozi nam obnoviti gospodarstvo i porušene domove u Hrvatskoj i daj nam odvažno zakoračiti u nove pothvate da izobilnije negoli možemo moliti i zamisliti žanjemo dobar i bogat rod u našem narodu iu našoj domovini Hrvatskoj .

Oče, u Isusovo ime molimo Te, blagoslovi sve obitelji i zasnivanje novih obitelji u našem narodu i domovini. Daj nam nove sinove i kćeri da se obnovi i umnaža Tvoj hrvatski narod. Blagoslovi porodom utrobe žene koje još nisu rađale, umnoži plod utrobe majke koje su već rađale i zaštiti svaki započeti život.

Oče, u Isusovo ime molimo Te i za sve koji Te ne poznaju, da upoznaju Tebe i Tvoju Ljubav i osvjedoče se koliko nas ljubiš. Molimo Te da spoznaju snagu žrtve otkupljenja Tvoga Sina Isusa Krista i prime radosnu vijest spasenja, milost kajanja i radost oproštenja.

Oče, u Isusovo ime molimo Te, blagoslovi u izobilju sve Hrvate i njihove obitelji koji su rasuti po svijetu i ne žive na svojoj djedovini, a one koji se trebaju vratiti potakni da se vrate.

Oče, u Isusovo ime molimo Te i za sve one koji su otišli ispred nas, za pokojne branitelje i duše u čistilištu hrvatskoga roda, da uđu u slavu Tvoga kraljevstva.

Oče, u Isusovo ime molimo Te, blagoslovi i sve kojima je Hrvatska druga domovina, da žive u miru i blagoslovu s hrvatskim narodom.

Marijo, Majko naša i Kraljice Hrvata, zajedno sa svojim Sinom, moli za sve ove nakane i trajno budi našom zagovornicom pred prijestoljem nebeskim. Tako neka bude. Amen.

Označeno u