Velika gesta obitelji Ene Šarac: Donirali njezinu ušteđevinu dječaku koji si želi kupiti bicikl

Ena je trpjela bolove i više bila u bolnicama nego kod kuće, ali je bezgranično pomagala drugima, ponajviše bolesnima, i za svakoga imala savjet ili riječ utjehe.

Biserka Šarac, majka Ene Šarac donirala je njezinu ušteđevinu šestogodišnjem dječaku čija je velika želja bila da si kupi bicikl, izvijestila je udruga Rijeka Ljubavi.

Status prenosimo u cijelosti.

"Naša draga sugrađanka, majka velikog borca heroine Ene Šarac donirala je 1.100,00 kn, ušteđevinu koju je Ena skupljala za neke svoje male željice.

Nakon naše objave da imamo šestogodišnjeg dječaka čija je velika želja da si kupi bicikl, gospođa Šarac odmah se javila na telefon Udruge sa željom da ušteđevinu naše heroine Ene donira za kupovinu bicikla i slatkiša za malenog korisnika „Rijeke ljubavi“.

Ena je trpjela bolove i više bila u bolnicama nego kod kuće, ali je bezgranično pomagala drugima, ponajviše bolesnima, i za svakoga imala savjet ili riječ utjehe. Ta mala djevojčica vrlo je rano postala uzor svima onima koji se u ovome svijetu bore za život; za ono što je najvrjednije, za dostojanstvo, za dobro u ljudima, pokazujući svojim djelima koliku bezgraničnu ljubav ima u sebi.

Naša draga Ena duboko je u našim srcima i nosit ćemo je dok god postojimo. Veliko hvala", navodi se u statusu koji potpisuje predsjednica udruge Štefica Čučak.

Označeno u