VIDEO Mladi Hrvat teško se ozlijedio na okupljanju mladih vjernika, papa Franjo mu poslao poruku: 'Luka, sjećam te se' IKA

VIDEO Mladi Hrvat teško se ozlijedio na okupljanju mladih vjernika, papa Franjo mu poslao poruku: 'Luka, sjećam te se'

Luka je tijekom boravka u Portugalu, na Svjetskom danu mladih doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu te se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica.

Papa Franjo uputio je u petak 24. svibnja video poruku mladom Požežaninu Luki Kerepčiću, koji je u kolovozu 2023. godine teško ozlijeđen na Svjetskom danu mladih u Lisabonu, javila je Izvještajna katolička agencija IKA.

Video pogledajte OVDJE.

Sveti je Otac rekao da moli za Luku te ga zamolio da i on moli za njega. „Znam da tvoj život nije lak, ali znam da imaš srce čovjeka i vjernika“, poručio je Luki. Zazvao je na njega Božji blagoslov i preporučio ga zagovoru Blažene Djevice Marije.
Naime, Luka je tijekom boravka u Portugalu, na Svjetskom danu mladih doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu te se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica. U ožujku 2024., nakon dugog vremenskog perioda provedenog u bolnicama u Lisabonu i Zagrebu te u Varaždinskim toplicama, vratio se u Požegu, gdje nastavlja rehabilitaciju, javlja IKA.

Označeno u