Jedinstven poklon za krštenje i bebu koji traje cijeli život!

Kako je nastala ideja Angellum-a i što je to zapravo?

Baš kao i slogan Angelluma, ‘Stvoren čudesno’, i ideja za Angellum je čudesno stvorena. Krenulo je kao obično ljudsko promišljanje o daru i čudu života općenito, zatim o tome kako se nažalost danas sve manje cijeni ljudski život kao najveća vrijednost koja postoji, a opet tu je i činjenica da smo, kao katolici, pozvani biti ljudima nade i vjere. Kad se poslože sva ova promišljanja, nastane ideja za Angellum, za prvu kreaciju - kršćansku radosnicu. Ubrzo je okupljen tim gdje je svatko imao svoju zadaću u kreaciji i tako je Angellum ‘stvoren čudesno’.

Po čemu je knjiga jedinstvena i po čemu se razlikuje od ostalih radosnica?

Angellum knjiga djetinjstva je kršćanska radosnica i po tome smo prvi u svijetu. Odličan je poklon za krštenje i općenito za bebu. Prati razvoj djeteta do 10.e godine kroz najvažnije događaje koji ga čine posebnim i divnim, kroz rođendane, blagdane, prvi put napravljene uspomene te ostaje doživotna uspomena za jednu osobu. Smatramo da će knjizi djetinjstva upravo godine donijeti ogromnu vrijednost. Zamislite starca ili staricu u 80.-oj godini kako lista svoju priču zabilježenu u Angellum knjizi djetinjstva.

Knjiga je pisana u 1.licu jednine, kao da je dijete piše, naravno roditelji to pišu za nju/njega, no, zanimljivo je kako je ona protkana biblijskim tekstovima i uistinu dirljivim sadržajima, možete li nam nešto izdvojiti kao primjer?

Svi oni koji prelistaju Moju priču složit će se da je teško izdvojiti dio koji je ljepši od drugoga. Svakom trenutku u razvoju djeteta je posvećena pažnja i ljubav, a pogotovo kroz biblijske citate, jer ipak, Božji plan za nas je najljepši plan. Ipak iskustvo je pokazalo da se ljudi najviše vežu za početnu stranicu, gdje je opisano stvaranje čovjeka, kao i posljednju stranicu knjige, gdje su dvije zapovijedi ljubavi, kao zvijezda vodilja vlasniku ili vlasnici Moje priče.

Kome sve možemo darovati ovu knjigu, zapravo postoje dvije vrste knjige?

Postoji Moja priča za djevojčice i za dječake. Angellum zaslužuje imati svako dijete, jer je svaki ljudski život neizmjeran dar. Knjiga djetinjstva se može pokloniti kako vlastitom djetetu, zatim kumu/kum na krštenju, za djecu rodbine, prijatelja i općenito dragih ljudi. Angellum – Moja priča je uistinu dar za cijeli život.

Na kraju knjige postoji aktivacijski ključ?

Na kraju svake knjige nalazi se poseban aktivacijski ključ, koji omogućuje korisnicima pristup Angellum online platformi na angellumworld.com , da bi mogli preuzeti dodatne sadržaje, sačuvati fotografije koje ne stanu u radosnicu i pisati pisma djetetu koja će sada maleno dijete čitati nekada u budućnosti kada odraste. 

Gdje naši čitatelji mogu saznati više o Mojoj priči i gdje je mogu nabaviti?

Sve o Angellumu i Mojoj priči možete saznati na našoj web stranici www.angellum.hr , našem Instagram profilu Angellum – @angellum_hr i Facebook stranici @angellumHR . Ukoliko vas nešto više zanima, otvoreni smo za sve upite!
Također, Angellum knjiga djetinjstva, prva kršćanska radosnica u ovakvom obliku može se kupiti na preko 50 lokacija u više od 30 gradova diljem Hrvatske i BiH. Naši partneri su Verbum knjižare, Svijet-beba (Zagreb), Mali anđeo, knjižara sv. Antuna (Zagreb), BebeNova (Zagreb, Slavonski Brod, Osijek), Kretex (Karlovac, Sisak, Čakovec, Daruvar, Bjelovar, Požega i Kutian), Choconillas (Zagreb i Mall od Split), Magro (Sračinec), BabyBoutique UP (Makarska), Foto Kult (Rab), Foto Tim (Joker Split), knjižara RM Prestige (Ploče), Foto Toni (Grude, Široki Brijeg, Mostar), Bući-bu (Š.Brijeg), Osvit-M knjižara (Mostar), Logovita (Mostar), Antonio Commerce (Mostar), knjižara Alfa (Mepas Mall), cvjećarna Anturija (Čapljina), Hedera (Ljubuški), Mia make a Wish (Posušje), cvjećarna Mija (Tomislavgrad).