Međunarodni dan osoba sa invaliditetom kojeg obilježavamo 3 prosinca, ima za cilj poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom, ublažavanje posljedica socijalne isključenosti, kao i senzibiliranje javnosti na prisutnost osoba s invaliditetom u zajednici i probleme s kojima se svakodnevno susreću.

Iz tog razloga u emisiju PUT SRCA pozvali smo u goste gospođu ZORU MIKULIĆ predsjednicu Udruge osoba s invaliditetom Županije Zapadnohercegovačke. O tome kako žive, kako uspijevaju organizirati svoje aktivnosti u ovim uvjetima korona pandemije i o tome kako će Dan osoba s invaliditetom obilježiti svečanim otvaranjem novih prostora Udruge namijenjenih za radionice i zapošljavanje osoba s invaliditetom „KUTAK SREĆE“ reći će nam nešto više naša gošća s kojom je razgovarala Paula Tomić.

Podsjetimo se kako je ova Udruga osnovana u svibnju 2005. u Širokom Brijegu. Zadaća joj je okupiti sve osobe s invaliditetom, ustrojiti bazu podataka te zaštititi, zastupati i pomoći svim članovima u njihovim potrebama.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Više od 340 milijuna kršćana u svijetu progonjeno i diskriminirano
19. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.