U današnjoj emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić gostovao je Branimir Reiter.

Branimir Reiter nedavno je u Međugorju na 8. Međunarodnom hodočašću za osobe s teškoćama u razvoju i invaliditetom podijelio svoje životno svjedočanstvo. To je priča o čovjeku koji godinama nije mogao prihvatiti svoj invaliditet, izbjegavao prijatelje, zatvarao se u mrak svoje sobe i svađao se s Gospodinom. To je priča o ljubavi za kojom je toliko dugo čeznuo i naposljetku je pronašao u Međugorju. Ljubav je osjetio u susretu s Majkom koja ga je onda polako i s puno strpljenja usmjeravala prema svojemu Sinu. Branimir u Međugorju nije doživio nikakvo tjelesno čudo, nije ozdravio ili prohodao, nego je doživio susret koji će do temelja promijeniti njegov život.

Branimirovu priču o potrazi za Ljubavlju, o prihvaćanju invaliditeta i o čudu koje je doživio u Međugorju poslušajte u emisiji PUT SRCA, urednice Paule Tomić.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 7.4.2020.
07. Aprile 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.