Sadržaj s oznakom: Put srca

Gošća emisije PUT SRCA u srijedu 27. rujna bila je Dragica Jerkić predsjednica Udruge roditelja i prijatelja djece s teškoćama u razvoju “Susret” iz Čitluka. Ova Udruga u općini Čitluk vrlo uspješno djeluje već više godina.

Fra Ivan Marija Lotar rođen je 26. studenoga 1990. u Vukovaru. Osnovnu i srednju školu završio je u Vinkovcima. Ima dvije sestre i jednog posebnog brata Kristijana. U Hrvatsku provinciju svetoga Jeronima franjevaca konventualaca ulazi 2010. godine.

Prvu emisiju PUT SRCA u jesenskoj shemi programa Radiopostaje Mir Međugorje otvaramo s gosp. MARIOM KARAČIĆEM, ravnateljem Doma za djecu s teškoćama: „Marija naša Nada“ u Širokom Brijegu. Gosp. Mario je po struci socijalni radnik, a u Domu je počeo raditi u sklopu projekta kućne njege 2013. godine. Od 2022. godine je na funkciji ravnatelja Doma.

Završila je još jedna školska godina.

Robert Rukavina je pravi Gospin apostol. Od svog obraćenja nastoji svjedočiti Božje milosrđe i Gospinu ljubav i u to ime pokrenuo je različite inicijative i hodočašća. 

U današnje vrijeme kad smo svi pomalo utučeni i bezvoljni, i kad se čini da se ne može puno toga promijeniti u svijetu oko nas, lijepo je susresti osobe koje svojim životom i djelom pokazuju kako ništa nije nemoguće onima koji vjeruju. 

Gospa nam je najveći primjer potpune otvorenosti poticajima Duha Svetoga i vjere u Božja obećanja. Kako tu Gospinu otvorenost i vjeru u svom životu vježbaju i žive, govori nam današnja gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je, Manuela Grebenar, supruga i majka sedmero djece, po struci magistrica ekonomije. 

Gost emisije PUT SRCA je Goran Đukić iz Osijeka. Goran ima 42 godine i boluje od cerebralne paralize. 

Za dva dana započinju svibanjske pobožnosti.

Vlč. Leonardo Šardi je mladi svećenik varaždinske biskupije. 

Agica Filić, majka Franje, dječaka iz autističnog spektra: Ostavljam prostor za Božje djelovanje

Gost emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je ing. strojarstva Josip Ćorić iz Mostara. 

Ivana Aničić ima 28 godina i dolazi iz Mostara. 

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dr. Iva Mustapić Ilić iz Kaštel Starog. 

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je Božena Ljušanin, dopredsjednica Udruge 'ISKRA SVJETLOSTI' koja je osnovana u Splitu 2016. godine s ciljem pomaganja ugroženim i potrebitim skupinama na području grada Splita i okolice, kao i na području teritorija Republike Hrvatske… 

Stranica 1 od 10