Sadržaj s oznakom: Paula Tomić

Gost emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je ing. strojarstva Josip Ćorić iz Mostara. 

Ivana Aničić ima 28 godina i dolazi iz Mostara. 

Pa čovjek se pita jel' ova Gospa normalna? Di će nama, milenijalcima generacije z, y i x govoriti o pokori, obraćanju, molitvi…

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dr. Iva Mustapić Ilić iz Kaštel Starog. 

Gost emisije PUT SRCA je Bruno Petrušić, rođen u Jajcu 1986. godine. 

Objavljeno u Paula Tomić | 16.2.2023.

GOSPINI RATNICI MIRA

Slušajući vijesti i gledajući zbivanja u svijetu, od kataklizmi, nestašica, nemira i rata – svakome je jasno kako se čovječanstvo polako približava rubu postojanja. 

Veljača je mjesec djece sa srčanim greškama. Pa nekako Božjom providnošću u današnjoj emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje govori se baš o tom fenomenu. 

U emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gošća je bila Ivana Ivanković medicinska radnica i majka nedonoščeta koja je uz podršku prijateljica krenula u organizaciju Prve udruge u Federaciji BiH koja okuplja roditelje nedonoščadi. 

Objavljeno u Duhovni kutak | 30.1.2023.

MOĆ ZAHVALNOSTI

„Izgovarati riječi zahvalnosti pristojno je i ugodno, djelovati sa zahvalnošću velikodušno je i plemenito, ali živjeti zahvalnost isto je što i dotaknuti Raj!” – Johannes A. Gaertner

Tako je tužno gledati kako ona stvarnost koja je izgledala tako sjajna, topla, mirisna, okićena i prelijepa u svojoj obojenosti duhom iščekivanja Božića i Nove godine, nakon vremenskog protoka od samo par dana, postane istrošena, siva i neinteresantna. 

Gost emisije Put srca koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je Toni Babić. Obitelj mu je iz srednje Bosne, ali je odrastao i živi u Njemačkoj. 

Objavljeno u Duhovni kutak | 28.12.2022.

Gospi dugujem svoj život

Gošća emisije PUT SRCA koja se emtira na Radiopostaji MIR Međugorje je Jelena Slavečki koja dolazi iz malog mjesta blizu Kalnika u Hrvatskoj. 

Objavljeno u Paula Tomić | 16.12.2022.

Nije sve onako kako se čini

Da je sve onako kako se čini, voda koju rukom zahvatiš iz mora, bila bi plava. (H. Širazi) Ovaj nam citat otkriva svu istinitost stvarnosti u kojoj se nalazimo u ovo predbožićno vrijeme ilitiga 'božićni advent' - kako neki skrojiše ovaj novi termin izrugujući se svem onom božićnom sjaju koji je ukrao pokoru, jednostavnost i okrenutost duhovnim vrlinama koje bi trebale obilježavati hod kroz Došašće prema Božiću.

Došašće je vrijeme priprave za Božić.

DOŠAŠĆE JE DUHOVNI HOD

Fra Slavko je cijeli svoj svećenički život posvetio drugima.

Stranica 1 od 16