Pripadnici HGSS-a Čitluk – Međugorje danas su sudjelovali u potrazi u Počitelju za nestalom Feridom Dizdar.

Nažalost, tijekom transporta ljudi u zone potrage naše JEDINO vozilo je ponovno doživjelo oštećenje motora – objavljeno je na službenoj facebook stranici čitlučkog HGSS-a.

Bojimo se da je ovaj put oštećenje preveliko i popravak je neisplativ. Što to znači? To za posljedicu ima nemogućnost našeg daljnjeg djelovanja, izlazaka na potrage, transporte unesrećenih, vježbe i sve ostale aktivnosti kojima se bavi jedna stanica Gorske službe spašavanja.

Večeras nakon povratka u bazu smo dobili poziv da je nestala muška osoba u Livnu i da se ujutro ide u potragu, mi sada postavljamo pitanje. Kako odgovoriti na ovaj poziv? Već ionako financijski iscrpljeni, doslovno se krpamo između sebe da uspemo gorivo za izlazak na teren a sada bez vozila smo paralizirani. Već smo jednom imali kvar na vozilu i radili istu objavu u nadi da će za naš problem imati sluha nadležni organi i možda nam pružiti neku pomoć da postanemo opet "mobilni".

Nije nam se javio NITKO! Sami smo se opet pokrpali i nekako uspjeli popraviti auto. Sada je popravak neisplativ, a mi nemamo načina ni financija da dođemo do drugog vozila. Radimo i ovu objavu u nadi da će se ovaj put netko od nadležnih ipak sjetiti i probati nam pomoći da riješimo ovaj veliki problem. Pomaganjem nama direktno pomažu unesrećenim osobama koje bez naše intervencije nemaju prevelike šanse za preživljavanje - stoji u objavi na facebook stranici HGSS Čitluk - Međugorje.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ovom molitvom poslati ćete svog Anđela čuvara umjesto vas na Svetu Misu
05. Aprile 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.