Osluškujući reakcije studenata i mladih na izvođenje Taizé pjesme ''Ostani tu'' te u sklopu Velikog tjedna i dvije godine zajedničkog sviranja, splitski Skac bend odlučio je snimiti pjesmu koju su puno puta izveli na euharistijskim klanjanjima...

Poslušajte i uživajte u ovoj predivnoj pjesmi


SKAC bend nešto više od godinu dana animira Mise mladih petkom u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu, ali su do sada animirali razna Misna slavlja, svečane prigode, koncerte, kako u Hrvatskoj, tako i šire.
 
Bend djeluje pri udruzi Skac_ST, neprofitnoj udruzi civilnog društva koju vode studenti i mladi radnici, a koja se bavi mladima u duhu kršćanskoga svjetonazora s posebnim naglaskom na studente. Udruga djeluje na području splitskog Sveučilišta, grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije. Njihova vizija svijeta je svijet u kojem svaki čovjek ima svoje mjesto i može biti autentičan; gdje su mladi aktivni graditelji društva, a osobne kvalitete i talenti poprimaju smisao kada se koriste za opće dobro; gdje je veći izazov stati pod zastavu 'BITI', nego 'IMATI'; gdje se kršćanske vrednote prepoznaju kao istinski potrebne za održivi razvoj suvremenog svijeta i gdje se vjera pretače u kulturu.


Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Otvara se Laudato TV centar Međugorje
19. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.