Ovim spotom Emanuel još jednom naglašava biblijsku poruku te ističe kako je sva snaga, jakost, veličina kao i poniznost, skromnost i malenost sadržana u jednom imenu - onom Isusa Krista…

Novi single grupe Emanuel autorizirani je prijevod najizvođenije kršćanske pjesme protekle godine. Radi se o Hillsongovoj pjesmi “What a beautiful name” čiji su autori Brooke Ligertwood i Ben Fielding.

Pjesma je do sada prevedena na desetke svjetskih jezika pa je tako dočekala i svoju hrvatsku verziju. Mnogi ju s nestrpljenjem očekuju kako u TV i radio programu tako i u hrvatskim crkvama.

Po uzoru na original, aranžman za ovu pjesmu postavili su Domagoj Pavin i Branimir Jovanovac koji potpisuje i produkciju ove pjesme. Video spot sniman je u kapeli Ranjenog Isusa u Velikoj Gorici gdje Emanuel često snima svoje materijale, što sada već možemo prepoznati i kao dio njihovog identiteta. Drugi dio spota sniman je u Zagrebu s mladim umjetnikom Lukom Krešimirom Stipićem, a za lijepe kadrove i montažu pobrinuo se Hrvoje Banić iz MIB studija.

Ovim spotom Emanuel još jednom naglašava biblijsku poruku te ističe kako je sva snaga, jakost i veličina kao i poniznost, skromnost i malenost sadržana u jednom imenu, Isusa Krista, Spasitelja svega svijeta kojeg u ovom spotu prikazuju kao janje koje je za nas žrtvovano te u liku Lava koji ima doći u slavi.

Neka nam svima bude na blagoslov! Uživajte!

Pjesma “Kako divno ime” našla se u prijedlogu za pjesmu tjedna emisije Dobro jutro Hrvatska koja bi se glasanjem na Facebook stranici Dobro jutro, Hrvatska trebala izboriti za nastup u petak 22. prosinca. Stoga glasajte!

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
DIRLJIVA PORUKA ZLOSTAVLJANIM ŽENAMA Rajko Bundalo: "Jako puno žena plače"
27. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.