Popularna emisija HRT-a “Lijepom našom” snima se i u Bosni i Hercegovini pod nazivom “Mostovi kultura”.

Riječ je o jednoj od najdugovječnijih emisija HRT-a koju više od dva desetljeća uspješno vodi Branko Uvodić. Ovaj glazbeno-scenski spektakl HRT-a u srijedu 6. veljače po treći put se snimao u Ljubuškom u Gradskoj športskoj dvorani.
Uz nastupe brojnih KUD-ova, pjevača, vokalnih skupina, klapa, emisija je na naljepši mogući način široj javnosti i gledateljima predstavila tradiciju ovoga kraja, stare zanate, gastronomiju, povijest ljubuškog kraja, uz raskoš narodnih nošnji i običaja.
A među izvođačima nastupili su i glazbenici iz župe Međugorje. Klapa Concordia, Tamburaški sastav Šurmanci i mlada glazbenica Darija Ramljak, izveli su pred publikom “Međugorski mix” i oduševili prisutne, a nekima i izmamili suze na lice.
Svi koji nisu mogli uživo uživati u snimanju emisije, istu će moći pogledati na programu HTV-a u dva dijela. Prvi dio je bio prikazan u subotu 16. veljače, a drugi dio biti će prikazan u subotu 23. veljače.
Kako je „Međugorski mix“ izgledao i zvučao, poslušajte u videozapisu u nastavku:

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 16.4.2021.
16. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.