Prekidaju radne obveze, uzimaju krunicu u ruke i Milosrdnom Isusu na srce svakodnevno stavljaju molitvene nakane njihovih slušatelja! Djelatnici Hrvatske katoličke mreže svakodnevno u 15 sati mole krunicu Božjeg milosrđa. Milosrdnom Isusu na srce stavljaju i sve nakane koje im šalju njihovi slušatelji.

Da su u molitvi zajedno potvrđuje i dirljiva gesta njihove slušateljice i prijateljice Ivane koja im je poslala Molitvenu kutiju.

"Uz svakodnevnu molitvu krunice u 5 sati i 30 minuta i u 22 sata, a potaknuti reakcijama slušatelja i prijatelja HKR-a, i u novoj programskoj sezoni svakodnevno u 15 sati nastavljamo zajednički moliti i krunicu Božjeg milosrđa, javlja Hrvatska Katolička Mreža.

"Uz krunicu Božjeg milosrđa u eteru, djelatnici Hrvatske katoličke mreže kratko prekidaju radne obveze i okupljaju se i sami na molitvu u 15 sati. Molimo za sve naše potrebe, za zajedništvo i vodstvo Duha Svetoga u poslu i poslanju koji su nam povjereni, ali i za sve nakane naših slušatelja i čitatelja koje nam pristižu na različite načine. Molitva briše granice i prepreke, smanjuje udaljenost i u molitvi smo svi jedno. Potvrđuje to i dirljiva gesta naše slušateljice i prijateljice Ivane koja nam je poslala Molitvenu kutiju, koja u sebi sadrži krunicu i molitvenik koji je sama dala tiskati s citatima o važnosti krunice. Molitvena kutija trebala bi u domovima stajati na vidljivom mjestu kako bi ukućane neprestano podsjećala da s molitvom žive i da tijekom dana barem kratko zastanu i odvoje vrijeme za molitvu: molitvu zahvale za sve što smo primili i molitvu prošnje da Gospodin s nama, po zagovoru Nebeske Majke, nosi sve naše teškoće i križeve" - piše na njihovim mrežnim stranicama.

BUDI PRIJATELJ HKR-A

Vjerujemo da Hrvatski katolički radio mnogima uljepšava život, prenosi svjetlo vjere, daje duhovnu okrjepu, širi radost i dobrotu. Kako bi sve to mogli svakodnevno činiti potrebni su im slušatelji koji svojim prijateljstvom i novčanim prilogom mogu pomoći i poduprijeti njihov rad.

"Pozivamo sve koji su u mogućnosti priključiti nam se, da ispune pristupnicu i postanu naši dobročinitelji" stoji u pozivu na njihovim mrežnim stranicama a to možete učiniti na poveznici OVDJE.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
10 GODINA MI SMO TU ZA VAS! Portal Medjugorje-info.com slavi rođendan - DIJELIMO 10 POKLONA
26. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.