U nedjelju 28. veljače točno u podne za vrijeme redovite dnevne molitve pred Gospinom slikom upaljena je svijeća koju je pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić darovao Majci Božjoj prošle godine kako bi Gospa molila za njega i sve stanovnike grada Zagreba, javlja IKA.

31. svibnja 1991., zagrebački nadbiskup kardinal Franjo Kuharić proglasio je Majku Božju od Kamenitih vrata zaštitnicom grada Zagreba. Svake godine toga dana sudjelujući na Misi i u svečanoj procesiji od Kaptola do Gornjega Grada tisuće hodočasnika upućuje joj svoje molitve.

Jedan od hodočasnika Majci Božjoj od Kamenitih Vrata bio je i pokojni gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić koji joj je svake godine darovao i palio svijeću za Grad i njegove stanovnike.

Danas u 12 sati za vrijeme redovite dnevne molitve pred Gospinom slikom bila je upaljena svijeća koju je pokojni Gradonačelnik darovao Majci Božjoj prošle godine kako bi Gospa molila za njega i „za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen.“

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Za njih je najveća pandemija − Glad!
16. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.