Nakon snimke na kojoj fitness trener i glumac Mario Valentić vježba u crkvi, u znaku protestiranja mjerama, Don Damir Stojić na svom je Facebook profilu najnovijom fotografijom s Valentićem pokazao čin kršćanske ljubavi i oprosta.

Nakon što je fitness treneru i bivši glumac Mario Valentić na svom Facebook profilu objavio snimku na kojoj vježba u jednoj zagrebačkoj crkvi, a potom ju izbrisao, komentare je uputio i Don Damir Stojić. Međutim, najnovija objava na Facebook stranici popularnog svećenika govori o novom prijateljstvu.

Na fotografiji je zajedno s Valentićem koji je zbog videa postao meta oštrih kritika.

‘Dragi župljani i vjernici, znam i razumijem da ste i vi duboko povrijeđeni, razočarani i žalosni zbog ovog čina, ali ja vas molim da se ponašamo kao kršćani te da očuvamo svoje dostojanstvo i poput Isusa i mnogih svetaca opraštamo te da pronađemo način da nam ovo svima bude na rast i posvećenje. Poput Isusa izgovorimo riječi: „Oče, oprosti im, ne znaju što čine!“ (Lk 23,24), napisao je, između ostalog, župnik, don Damir Stojić u utorak da bi u srijedu navečer objavio fotografiju s Marijem Valentićem te ju opisao riječima:

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala!’, poručio je Stojić u objavi koju je u samo nekoliko trenutaka lajkalo na tisuće pratitelja. U komentarima hvale njihovu pomirbu. Oprost je najveći dar u kojem istovremeno najviše dajemo i primamo! 

Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala! #milosrđe #friends #opraštanje #kava #fitness #svetamatislobode

Objavljuje Don Damir StojićSrijeda, 2. prosinca 2020.

 Istu fotografiju objavio je i Mario na svom Instagramu. 

"Iskrenost, dobrota i mir. Hvala don Stojiću", napisao je Mario u opisu fotografije

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 17.1.2021.
17. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.