Juečer oko 15:20 pripadnici HGSS Čitluk – Međugorje su dobili obavijest od strane policije o potencijalno nestaloj osobi koja se nalazi na području Međugorja, te da ostatak njegove grupe telefonski pokušava stupiti u kontakt s njim, ali bezuspješno.

Oko 21:30 pripadnicima HGSS Čitluk – Međugorje stiže poziv da se osoba nije vratila u hotel i kreće se sa brzom potragom i obavještava se savez GSSuBIH o početku potrage.

Odmah na teren izlazi 10 članova HGSS Čitluk - Međugorje, gdje im se priključuju članovi udruge "Čuvari svetišta".

Dok je tim HGSS-a vec bio u terenu paralelno se radio detaljni interviju, te kroz interviju na inzistiranje HGSS-a uporno se pokušalo kontaktirati i Zagreb radi dodatnih informacija o nestaloj osobi.

Na sreću, nakon par poziva prema Zagrebu nestali je i lociran.

Još jedna uspješna akcija vrijednih dečkih iz HGSS Čitluk – Međugorje, ovaj put u suradnji sa udrugom “Čuvara Svetišta, što još jednom pokazuje da je osnivanje ove udruge sigurno jedna od boljih stvari koje su se dogodile u Međugorju u zadnje vrijeme.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Don Mijo oduševio svoje vjernike! Pred vratima svih kuća u Katunima iznenadile su male kartonske kutije, a njihov sadržaj dirnuo je srca
05. Aprile 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.