Uprizorenje živih jaslica postalo je već uobičajeni dio božićnog i novogodišnjeg programa u Međugorju, koje dođu posjetiti ne samo hodočasnici nego i mnogobrojni stanovnici okolnih mjesta.

I ove godine muška i ženska Zajednica Cenacolo, uz pomoć djece i nekoliko odraslih mještana, osmislili su cijeli događaj.

Scenografiju čine štalica, svratište, građani Betlehema, domaće životinje, uvjerljivi kostimi i glumci amateri koji utjelovljuju Svetu obitelj, mudrace s Istoka i pastire.

Na radost brojnih župljana i hodočasnika iz cijelog svijeta koji će za Božić i Novu godinu boraviti u Međugorju, Žive jaslice, biti će kao i svake godine uprizorene tri puta; na Badnjak poslije večernje svete mise u 18,00 sati, na blagdan Nevine dječice iza svete mise u 15,00 sati, te na Silvestrovo iza večernje svete mise u 18,00 sati. Na prvi dan 2020.godine, nakon večernje svete mise u 18,00 sati.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Papa Franjo uputio čestitku novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu
21. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.