Iz župe Međugorje javljeno je kako su i 8. MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA ŽIVOT i 25. MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA SVEĆENIKE zbog cijele situacije uzrokovane korona virusom ODGOĐENE DO DALJNJEGA.

PODSJETIMO:

8. MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA ŽIVOT trebala se održati u Međugorju od 5. do 8. svibnja 2021. Ovo je duhovna obnova s Majkom života za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice…

25. MEĐUNARODNA DUHOVNA OBNOVA ZA SVEĆENIK trebala se održati u Međugorju od 5. do 10. srpnja 2021.

Unatrag par godina sve duhovne obnove koje se organiziraju u župi dobile su zajedničku temu. Pod izabranom temom duhovnih obnova koje su bile najavljene u Međugorju za 2021. godinu ”Koje dobro moram činiti?” (Mt 19, 16). za sada je potvrđeno samo održavanje MLADIFESTA od 1. – 6. kolovoza 2021.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 30.7.2021.
30. Luglio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.