Spasilački timovi su i prošle noći ostali u terenu do 02.30h iza ponoći u potrazi za nestalim svećenikom, bez rezultata.

Nove informacije koje pristižu od mobilnog operetera M-tel dodatno proširuju područje potrage. Sinoć smo imali pomoć od jednog potražnog tima sa psom iz Metkovića, a večeras nam stiže još i potražni tim sa psom iz Orebića.

Od danas popodne, uključuje se i specijalna policija i već večeras će biti u zoni traženja.

Za dane vikenda planirana je opsežna potraga, očekujemo pripadnike Oružanih snaga, Specijalnu policiju, Redovnu policiju, GSS Hr., lovce, mještane, vatrogasce iz Čapljine.

Baza potrage se premješta u Etno kuću u Međugorju, na putu prema Šurmancima.

Jučer su spašavatelji imali manju intervenciju na Brdu Ukazanja, upravo pri okupljanju za pokretanje potrage stigla je dojava da je žena na Brdu Ukazanja povrijedila nogu. Usljedila je brza intervencija, medicinsko zbrinjavanje uganulog skočnog zgloba te transport po strmom kamenitom terenu do podnožje gdje je unesrećenu Talijanku Marinu Begosi preuzeo sanitet.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Milanski nadbiskup: Ne slažem se s panikom, s tom zarazom straha koja je dovela do pretjerivanja
26. Febbraio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.