Brzom intervencijom HGSS Čitluk, uz pomoć policije i prijatelja nestalog koji su se pridružili potrazi, spašavatelji su “zatvorili” teren i vrlo brzo locirali nestalog koji je nastojao izbjeći tragače, nakon što mu je pronađeno vozilo sa porukom.

M.I.( 1984.g. ) mještanin sela Vid pored Metkovića sinoć se udaljio od kuće i danas je policija u Međugorju locirala njegovo vozilo, nakon čega je usljedio poziv prema HGSS Čitluk. Mario Matijić je predvodio potragu koja je uskoro locirala nestalog u predjelu brda ukazanja, ali se on opet udaljio, očigledno izbjegavajući kontakt.

Nakon toga su spašavatelji brzo napravili ” zatvaranje područja “, što je uskoro urodilo plodom i pronalaskom nestalog.

Po velikom nevremenu, jakoj kiši i vjetru se odvijala ova intervencija koja je sretno završila pronalaskom živog i zdravog čovjeka kojem je prijetila opasnost od hipotermije jer je bio nezaštićen i izložen ozbiljnom pothlađivanju.

Timovi GSSuBiH su odmah bili stavljeni u pripravnost, ali nisu pokrenuti jer su spašavatelji HGSS Čitluk vrlo efikasno okončali akciju potrage.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
LA QUARESIMA NELLA PARROCCHIA DI MEDJUGORJE
23. Febbraio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.