Lijepo je vidjeti kako i u ovom svijetu poroka, novca, ovisnosti i skandala, postoje osobe koje imaju hrabrosti posvjedočiti svoju vjeru u Boga.

Letitia Wright mlada je glumica (25 godina) koju zaljubljenici u film poznaju kao princezu Shuri iz filma Black Panter. Ona je inače proglašena i za najbolje plaćenu glumicu u 2018. godini (Highest Box Office Earning Actor of 2018.) i to više od Samuel L. Jacksona, Chris Pratta, i Josh Brolina. I to zahvaljujući samo slijedećim filmovima u kojima je glumila:

• Black Panther ($700,059,566)
• Avengers: Infinity War ($678,815,482)
• Ready Player One ($137,690,172)
• The Commuter ($36,343,858)

Na dodjeli britanske filmske nagrade BAFTA koja je održana 10. veljače 2019. Letitia je osvojila BAFTU u kategoriji zvijezde u usponu. U govoru zahvale koji je zatim održala, mlada glumica otkrila je kako sve donedavno u njezinom životu nije bilo baš sve sjajno.

„Prije par godina nalazila sam se u stanju duboke depresije i doslovno sam željela odustati od glume. Ono jedino što me guralo naprijed bio je Bog, moja vjera, religija, moja obitelj i jedan e-mail poslan od Bafte u kojem me pitaju da postanem dio njihove grupe u kojoj potpomažu mlade talente. To mi je bio znak koji kao da mi je rekao: „Hajde probaj još jednom!““

Letitia se tako 2015. uključila u mlade BAFTA talente i od tada je glumila u filmovima Avengers: Infinity War, Black Mirror kao i u Black Panther.

„Taj pomak prema uspjehu nije bilo nešto što se dogodilo preko noći, nije bio uspjeh poput onog dok zapucketaš prstima, u meni su još „radovi u tijeku“, i stoga se zahvaljujem Bogu, mojoj obitelji, mom timu…
Želim se zahvaliti svima koji su mi rekla „da“, koji su mi dali priliku, koji su prepoznali moj talent i vidjeli ono što je Bog stavio u mene.

Željela bih ohrabriti sve mlade ljude, odnosno sve one koji prolaze kroz neko teško razdoblje u svom životu… Bog vas je stvorio, i stoga ste važni. Ako među ovdje prisutnima ima onih kojima je teško – želim vas ohrabriti i reći vam da vas Bog ljubi.

Dopustite mu da iz vas zasjaji! Puno mi znači što sam odnijela nagradu u ovoj kategoriji, stoga doista Isuse hvala ti za sve!“ – poručila je Letitia na pozornici u svom govoru nakon primanja nagrade.

Iza scene, mlada glumica je u razgovoru s novinarima još nadodala kako je ova nagrada zapravo rezultat godina teškog rada, posvećenosti i neprestanog započinjanja. Rekla je kako je gluma zapravo jedno zahtjevno zanimanje, ali kako je ponosna na sebe jer je ustrajala u vjeri i tako se probija naprijed.

Novinarima iza pozornice Royal Albert Halla je još rekla: „Borila sam se sa poteškoćama s kojima se još uvijek mnogi u ovom poslu bore i to sakrivaju. Ovo je za mene bila prilika da im kažem: 'Vidim vas i razumijem ono kroz što prolazite!' Na crvenom tepihu i u sređenim toaletama svi naizgled izgledaju sjajno, ali puno ih se iznutra osjeća tužno i slomljeno, tako da nisam mogla propustiti priliku da ih večeras ne ohrabrim.“

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Fra Ivo Pavić: Pozive Gospe iz Međugorja nismo ozbiljno shvatili
23. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.