“Nikad još nisam spavao sa ženom i to se neće promijeniti sve dok ne stupim u brak”, otkrio je David Luiz reprezentativac Brazila i jedan od najskupljih svjetskih nogometaša.

Za mnoge je ta informacija djelovala nestvarno.  Naime,  branič brazilske reprezentacije, bivši igrač Benfice i Chelseaja, a danas jedan od ključnih igrača PSG-a, aktivno podupire kampanju “Odlučio sam pričekati”, koja se zalaže za seks tek nakon braka. Luiz je ovog ljeta zabilježio najveći transfer u povijesti nogometa za  nekog obrambenog igrača. Naime, PSG ga je kupio od Chelseaja za rekordnih 50 milijuna funta.  Luiz je bogat, popularan i slavan, ima 27 godina, a odlučio je nevin ući u brak.

“To je izazvalo neke kontroverze, jer nogomet je medij u kojem to nije dobro prihvaćeno”, kazao je za Gazetu Online Nelson Junior, organizator kampanje. Naveo je i da se im Luiz sam pridružio:

“Prije nego što smo kontaktirali, on nas je podržao u društvenim mrežama. Mislim da je važno, jer je on kao velika zvijezda primjer za djecu i mladež. To je kršćanska poruka, bez obzira na vjeru”, poručio je Nelson Junior. Luiz  je za brazilske je medije otkrio kako je život posvetio vjeri te ga usmjerio u duhu kršćanstva.Inače, Luiz je već godinama u vezi sa Sarom Madeirom, prekrasnom 24-godišnjom Portugalskom, stomatologinjom i bivšom miss Madeira. Sara ga često prati na utakmicama pa ga je bodrila i na ovom Svjetskom prvenstvu. Trenutno su zaručeni, a datum svadbe još nije poznat.

Mediji su se odmah  pozabavili Luizovim ljubavnim životom te se pitaju kako se uspijeva suzdržati od sexa  s portugalskom ljepoticom. On je objasnio da živi u duhu kršćanstva i da nema nikakvih problema sa suzdržavanjem od sexa, te da ostaje ustrajan u podršci kampanji  „Odlučio sam pričekati“.

Odmah su počele i šale na Luizov nastup na Svjetskom prvenstvu. Na početku Mundijala bio je jedan od najboljih Brazilaca, no kako je prvenstvo išlo dalje tako je i Luiz padao u igri. U posljednje dvije utakmice bio je loš, a suze nakon što je Brazil primio sedam  golova od Njemačke, kažu Brazilci, posljedica  su silnog pritiska kojeg Luiz nema gdje ‘ispucati’.

No, većina medija ipak poštuje njegovu privatnost i odluku da u brak uđe čist. Uspoređuju ga s nekadašnjim suigračem Kakom koji je u brak s dugogodišnjom djevojkom Caroline Celico također ušao nevin. Kaki, nažalost, to nije smetalo da zabije prekrasan gol Hrvatskoj na SP 2006.

Za više svjedočanstava kliknite OVDJE

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Koje je Božje i sotonino oružje za posljednja vremena?
02. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.