"Ovo je moja kuća, Dom Anđela.

Kako sam i najavio, ona odsad nadalje služi malim anđelima i njihovim obiteljima, za smještaj u potrebi. Dakle, sve obitelji koje nisu iz Zagreba, a čiji mali anđeli imaju u Zagrebu zakazane preglede, terapije i operacije, mogu odsjesti privremeno u Domu Anđela besplatno", javio je tata Slaven Vujić

Slavena Vujića, 40-godišnjeg Bračanina sa zagrebačkom adresom, mnogi su upoznali kad je silom prilika privukao pažnju javnosti nakon što ga je zajedno s njegovog sinom Vitom iz prostorija agencije Jadrolinije u Splitu izbacio zaštitar. Tata Slaven zbog svog se dječaka koji pati od senzornih poremećaja ostavio svega što je imao u životu i posvetio se samo njemu, no pritom ipak nije zaboravio na druge. Poznat je i kao osnivač udruge Senzori koja pomaže djeci s autizmom, a podršku kroz pisanu riječ pruža i na stranici Tataslaven.com.

No, tata Slaven ne ostaje samo na riječima. Mnogi će mu roditelji mališana kojima je potrebna liječnička skrb, pa tako i smještaj u Zagrebu, biti zahvalni. Naime, Slaven Vujić na FB stranici objavio je kako je njegov dom odsad na raspolaganju "malim anđelima i njihovim obiteljima".

"Ovo je moja kuća, Dom Anđela. Kako sam i najavio, ona odsad nadalje služi malim anđelima i njihovim obiteljima, za smještaj u potrebi. Dakle, sve obitelji koje nisu iz Zagreba, a čiji mali anđeli imaju u Zagrebu zakazane preglede, terapije i operacije, mogu odsjesti privremeno u Domu Anđela besplatno.

Kuća se nalazi 30-ak km od Zagreba, u selu Igrišće i posljednja je kuća u zagrebačkoj županiji.

Dom Anđela raspolaže s dječjom sobom za igru, kuhinjom i dnevnom sobom u prizemlju, te s dvije spavaće sobe na katu. Sve je potpuno uređeno i opremljeno. Istina skromno, no ima sve što je potrebno za boravak obitelji.

Svi oni koji su u potrebi smještaja mogu se javiti direktno meni na broj mobitela 091 612 2013 ili na email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Na raspolaganju radi dogovora je i volonterka Grada Anđela, teta Julija Pavačić, vlasnica zlatnih ruku našeg Grada Anđela.


Dijelite ... "jer tu smo poruku čuli u početku - DA VOLIMO JEDNI DRUGE" (1. Ivanova 3,11)", piše Slaven Vujić.

Održavanje i razvoj Doma Anđela možete podržati uplatom na žiro račun udruge Grad Anđela: HR6824020061100784001.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 25.6.2021.
25. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.