Udruga Kupreški kosci, uz snažnu podršku cijele lokalne zajednice, planira, u poznatoj Thompsonovoj pjesmi opjevano, rekordno okupljanje i druženje na poznatom Kupreškom polju.

Planira se ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda. Žele danas, koji inače slave kao obiteljsku nedjelju i patrona svoje crkve, okupiti tisuću Ivana iz cijelog svijeta i oboriti rekord s ljudima istog imena na jednom mjestu.

Na ‘Okupljanje 1000 Ivana’ se prijavilo više od 3000 Ivana.

Želi se promovirati obiteljske i duhovne vrijednosti te obilježiti obiteljsku nedjelju zajedničkom molitvom i obiteljskim druženjem, milenijskom fotografijom, obaranjem najpoznatijeg svjetskog rekorda te neizostavnim koncertom Marka Perkovića Thompsona. Ideja je proizašla iz poznate pjesme „Vratit će se Ivan s 1000 momaka“ popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona, a u cilju promoviranja vrijednosti kupreške zajednice, ljepota kupreškog kraja i bogatstva kupreške tradicije i kulture, prenosi Kamenjar.com

Live streaming okupljanja uživo pratite ispod:

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 18.5.2021.
17. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.