Autističnom Davidu dolazi podrška iz cijelog svijeta a sve zbog jednog pitanja kojeg je postavio svojoj majci

Prvo pitanje koje je autistični David u životu postavio mami slomit će vam srce

Mama Kerry Bloch postala je viralni hit nakon što je objavila pitanje koje joj je postavio njen 21-godišnji sin David koji ima autizam.

Kerry i njen suprug Robert dugo su mislili da neće moći imati djece pa su oduševljeno dočekali svog prvog sina koji je rođen kad mu je mama imala 40 godina. Četiri godine kasnije, David je počeo pokazivati simptome koji su otkrili da je autističan.

Prestao je pričati i povremeno bi samo izgovorio pokoju riječ, ispričala je Kerry za Buzz Feed News.

"Ne znamo što se zapravo dogodilo, ali nije nas ni briga. Želimo mu samo pružiti najbolji mogući život", kaže Kerry.

David također ima problema s imunološkim sustavom pa je odrastao u izolaciji od druge djece kako bi se izbjegle infekcije, no Kerry priznaje da su mu prijatelji jako nedostajali.

"Jako želi imati prijatelje. Školovao se kod kuće i tu je samo nas troje. Znam da je usamljen", rekla je ona.

Prvo pitanje koje je majci postavio u cijelom svom životu potvrdilo je njene slutnje i slomilo srce mnogima."Hoću li se ikome svidjeti?" pitao je David mamu koja je taj trenutak podijelila u objavi na Twitteru, a njena je objava zaradila gotovo 67 tisuća lajkova.

"Otišla sam se isplakati da me ne vidi. On se želi svidjeti ljudima i želi imati prijatelje, ali ne zna kako to postići", ispričala je.

Javili su se brojni korisnici Twittera koji su poželjeli Davidu sve najbolje i poslali mu pozdrave.

"Cijelu noć smo bili budni i čitali objave o njemu. Nije puno govorio, ali dao mi je do znanja da mu je drago. Vidjela sam kako se smiješi. Nikad do sad se nije toliko smiješio", priznala je Kerry koja je nakon toga svima zahvalila na podršci i objavila fotku na kojoj David drži natpis u kojem i on zahvaljuje.Index.hr