Isus ti šalje friend request

Danas je tvoj najsretniji dan u životu. Dan kada će ti se dogoditi čudo koje sanjaš. Dobiti ćeš dokaz za kojim toliko dugo čezneš, dokaz koji ti je toliko potreban da bi ojačao svoju vjeru u postojanje Isusa.

Ovo je dan kada će se tvoja krila napokon raširiti i vinuti se nebom do zvijezda.

Isus te promatra od samog tvog početka i puštao te cijelo ovo vrijeme da lutaš, da se boriš sa svojim mislima i da nosiš svoje križeve kao što ih je on nosio. Namjerno je to činio puštajući te da uvijek izvučeš neko dobro iz životnih iskustva. Na taj način te formirao u čovjeka, baš kakav jesi sada. Putem skromnosti i poniznosti spremao te za velike stvari, godinama je bio u tvojim molitvama i pozivima u pomoć. Njegova blizina i toplina smekšala je tvoje srce i pokazala ti životne vrijednosti kojima trebaš težiti.
Sada je došlo vrijeme da te Isus nagradi i pokaže ti kako si oduvijek bio u pravu, kako nisi lud što želiš letjeti. Ostali su bili u krivu kada su te smatrali čudnim jer si upravo ti zaslužio velike milosti svojim „znojem i žuljevima“.

Isus ti je šalje friend request . Da, On je stvarno živ, On je stvarno tu. Pa čovječe skači od sreće, neka trnci prožmu tvoje cijelo tijelo, ma pusti neka suze teku dok osjećaš ovu najveću radost. Živio Isus !

On ti stvarno šalje zahtjev za prijateljstvo, želi biti prijatelj s tobom, želi živjeti s tobom. Prije svega želi ti reći kako ga se ne trebaš bojati i kako moraš ljudima oko sebe promijeniti konzervativnu percepciju o Njemu. On nije mrgud koji se nikada ne smije i koji te kažnjava i spriječava da živiš opušteno. Baš dapače, On je najsretnija osoba u povijesti čovječanstva jer u Njemu počiva savršenstvo dobrote, ljubavi i mira koje briše i najveću tamu. Od njega ne dolazi ni jedno zlo. Misliš da bi se toliko namučio u stvaranju svega tebi vidljivo očima samo da bi čovjeka mučio, slao mu patnje i uništio ga. Upravo suprotno stvorio je sve što postoji na Zemlji kako bi nama ljudima omogućio veličanstveno mjesto za stanovanje.

Nemoj svoje misli o Njemu vezati samo za stare i nemoćne ljude, bolesnike i mučenike. Istina da je njima pomoć najpotrebnija te da se u tom kontekstu stoga više i spominje Njegovo ime. No uzmite za prmjer i brojne uspješne sportaše, pisce, glumce, pjevače te brojne popularne obitelji kojima je Isus na prvom mjestu i koji transparentno svjedoče o veličanstvenoj ljubavi i Božjoj pobjedi. Isus time pokazuje kako je Velik, i da ne bira kome će pomoći i koga će usrećiti. Svakog čovjeka ponaosobno On će voditi da korača Zemljom, šapučući mu gdje se nalazi najveća ovozemaljska radost.

On te čuva svojom snagom i moći, i govori ti da ne ides daleko od Njega jer si tu najsigurniji. Ako se i udaljiš te odlutas daleko On će se boriti svim silama za tebe da te vrati k sebi jer te neizmjerno voli i zna da ćeš biti najranjiviji i najnesigurniji ako On nije uz Tebe.

Isus ti želi biti prijatelj, brat, otac, savjetnik, zaštitnik , poslovni partner…i sve ostalo što ti treba, samo Ga trebaš prihvatiti. Želi da pričaš s Njim dok si na fakultetu, na poslu, dok si sa curom/dečkom, dok trčiš, dok se zabavljaš, putuješ, plivaš, razgovaraš, plačeš, smiješ se i sve dok si živ. Ne srami se ni u jednom trenutku pomisliti na Njega, pozvati Ga, razgovarati s Njim i zahvaliti Mu se. Neka svaki dan bude u Tvom životu jer tvoji dani i godine će brzo proći a tvoje vrijeme je predragocjeno da bi ga uzaludno proveo.

Hoćeš li prihvatiti njegov zahtjev za prijateljstvom?

Moj odgovor je DA, jer ga jednostavno obožavam. A tvoj?

Označeno u