Angellum je otvorio svoju prvu trgovinu - u Solinu

Pogledajte kako je izgledalo otvaranje trgovine

Tko zna koliko puta ste birali onaj ‘pravi’ dar za neku blisku osobu i važan dan u životu. Takvim potragama je došao kraj, jer nema sumnje kako ćete se već na prvi pogled zaljubiti u ponudu Angellum store-a ; nove trgovine u Solinu, na adresi Stjepana Radića 34 B, koja nudi pregršt profinjenih darova.

Angellum je čudesno stvoren upravo za sve bitne događaje u životu kada tražite odgovarajući dar za krštenje, vjenčanje, useljenje, rođendane i slično.

‘Presretni smo što smo realizirali svoju ideju i iako je tek sada naš mali raj svečano otvoren, već neko vrijeme radimo, a reakcije ljudi su neprocjenjive.', ushićeno će Ana.

Ponuda Angelluma uključuje kršćansku radosnicu ‘Moja Priča’, koja čuva uspomene tijekom prvih deset godina odrastanja. Knjigu krase kožne korice sa zlatotiskom, a dolazi u dvije verzije - Premium i Exclusive dostupne u verziji za djevojčice i dječake.

Ukoliko ste u potrazi za darom, koji je pogodan za sve prigode, Angellum nudi ‘Citate na platnu’, a tu je i ‘Zlatotisak u metalnom okviru’ eloksiran u zlatnoj ili srebrenoj boji unutar kojeg se mogu nalaziti 3 različita teksta: molitva Anđele čuvaru mili, Hvalospjev ljubavi te Blagoslov doma.

Bilo da slavite vlastito vjenčanje, djevojačku, krstite dijete, slavite bilo kakvu obljetnicu ili vodite vlastiti posao, a želite sačuvati fotografije uzvanika ili korisnika vaših usluga, kao i njihove dobre želje i pohvale, Angellum Guestbook Creating Memories je izbor za Vas.

‘Kreativan mali tim vrijedno radi kako bi svaki proizvod bio savršen, jer ipak je riječ o uspomenama koje ostaju za cijeli život. Dosad ste mogli naručiti Angellum online, ili uži dio asortimana pronaći kod naših partnera diljem Hrvatske i BiH, no ipak smatramo kako je ljepši osjećaj kada u trgovini kupite dar’, rekla je Ana.

Kako nam navode u Angellumu, ovaj početak divna je uvertira u sve ono što pripremaju u bliskoj budućnosti…

Sve navedene kreacije možete pogledati unutar prekrasnog ambijenta novootvorenog dućana u Solinu, ali i na Facebook i Instagram stranici Angelluma. 

Označeno u