ISUS TI KAŽE: Zašto si tako zabrinut?

Isus ti kaže:

Zašto si tako zabrinut?

Prepusti svoje brige meni i sve će ići dobro. Kada se potpuno predaš meni, sve će se riješiti prema mome planu. Nemoj moliti tako kao da me požuruješ, kao da me siliš da ostvarim tvoje planove. Zatvori oči i reci pouzdano: "ISUSE U TEBE SE POUZDAJEM".

Izbjegavaj sve one misli koje u tebi potiču želju razumjeti sve što se oko tebe događa. Ne brkaj moje planove, ne nameći mi svoje ideje, pusti da budem tvoj Bog i da slobodno djelujem u tvom životu. Sve mi povjeri i svoju budućnost stavi u moje ruke. Reci često: “ISUSE, POUZDAJEM SE U TE"

Ono što ti najviše šteti je to što razmišljaš na svoj način i pokušavaš riješiti probleme na svoj način. Kad mi kažeš: "ISUSE, POUZDAJEM SE U TEBE", nemoj biti kao onaj nestrpljivi čovjek koji ide liječniku i kaže mu: “Ozdravite me", ali mu odmah i “savjetuje “ kako će to učiniti. Pusti da te ozdravim, ne boj se, jer ja te ljubim. Ako vidiš da stvari postaju teže usprkos tome što moliš, pouzdaj se u me i ponavljaj često: “ISUSE, JA SE POUZDAJEM U TE". Ja moram imati slobodne ruke da te blagoslovim. Nemoj sputavati moje ruke s tvojim besmislenim brigama. Neprijatelj te želi vidjeti razočaranog, žalosnog i nemirnog. Pouzdaj se u me, osloni se na me, predaj se meni.

Ne brini, prepusti meni sve svoje brige, budi miran i uvijek ponavljaj: “ISUSE POUZDAJEM SE U TEBE", i vidjet ćeš velika čudesa.

Ja ti to obećajem svim srcem.

ISUS.

U Gospodina se uzdaj, ojunači se, čvrsto nek’ bude srce tvoje: u Gospodina se uzdaj! Ps 27,14/

Zašto se nepotrbno brineš? Zašto se bojiš?

Pouzdaj se u mene i ne boj se!

Označeno u