2. korizmeni susreti za župljane: Tema „Kršćanska obitelj pred suvremenim izazovima“

Bračni par Miletić, Krešimir i Mirta imati će predavanje našim župljanima na temu „Kršćanska obitelj pred suvremenim izazovima“ na 2. korizmenom susretu koji župni ured organizira u srijedu, 21.2.2018. u Dvorani Ivana Pavla II. u 19:30 sati.

Krešimir Miletić, univ.spec.act.soc. rođen je 1973. godine u Zagrebu. Oženjen je i otac petero djece. Diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu, Pravni fakultet, smjer diplomirani socijalni radnik na temu: Aktualnost socijalnog nauka Katoličke crkve u Hrvatskoj. Magistrirao je na poslijediplomskom specijalističkom studiju ‘Management neprofitnih organizacija i socijalno zagovaranje’ Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Osim redovnog obrazovanja završio je niz edukacija i nekoliko certifikata s područja građanskog odgoja, psihosocijalnog tretmana počinitelja nasilja u obitelji, psihosocijalnog tretmana maloljetnih počinitelja nasilja, rada s djecom koja imaju rizično ponašanje i dr. Višegodišnji je vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb Zagreb u ulozi voditelja mjere nadzora nad izvršenjem roditeljske skrbi.

Predsjednik je Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac koju je i utemeljio 2002. godine te Hrvatskog bračnog i obiteljskog saveza CRO-BIOS koji okuplja 15 obiteljskih udruga s područja Republike Hrvatske.

Voditelj je građanske inicijative ‘I ja sam bio embrij’ koja je trenutno najbrojnija i najorganiziranija pro-life organizacija u Hrvatskoj u borbi za poštivanje prava na život i dostojanstva ljudske osobe od začeća do prirodne smrti. Trenutno je zaposlen u Gradu Zagrebu, Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Mirta Miletić je vjeroučiteljica. Završila je i dodatnu edukaciju za logoterapeuta.

Mirta i Krešimir inače su i kolumnisti u našem župnom listu Glasnik mira, a u srijedu će ih naši župljani imati prilike i osobno upoznati. U svom predavanju govorit će iz njihova iskustva - kako bračnog života tako i velikog angažmana oko zaštite obitelji i kršćanskih vrijednosti.

Nakon susreta s Krešimirom i Mirtom slijedi susret uz KRUH I ČAJ koji će nam pripremiti naši župljani iz VIONICE.

Kako je protekao prvi susret župljana pročitajte i pogledajte OVDJE.