4. KORIZMENA TRIBINA: Gospina ukazanja i odgovor na Njen poziv

Korizmene tribine za župljane nastavljaju se i u slijedeću srijedu 7.3.2018. u Dvorani Ivana Pavla II. u 19.30 sati.

Blagovanje kruha i čaja pripremit će župljani Bijakovića. Gosti tribine biti će dvoje župljana iz Bijakvića koji su potaknuti Gospinim ukazanjem i odabrali svoj redovnički poziv. To su fra MIRO ŠEGO, aktualni župnik župe Krista Kralja u Čitluku i časna sestra franjevka MARINA IVANKOVIĆ.

Fra Miro je na svetkovinu sv. Jakova prošle godine proslavio 25. godina svog svećeništva. Tada je posvjedočio: „Iskreno zahvaljujem dragomu Bogu, Mariji Kraljici mira koja je potakla moj poziv jer da se Ona nije ukazala, tko zna gdje bi ja bio. Hvala joj i samo želim još jednu stvar reći kao što Gospa kaže u svojim porukama molite za svoje pastire, molite za nas jer smo potrebni vaše molitve, a mi ćemo vas uključivati u svoje molitve.“

S. MARINA IVANKOVIĆ također ima živo iskustvo svog poziva jer joj je Gospa poručila: „Pođi mojim putem s vremenom ćeš postati sretna!“ a ona svjedoči kako ju je poslušala i kako je danas zbog toga sretna časna sestra.
Više o svom životu i počecima ukazanja, svom pozivu i svakodnevnom odgovoru na Božji poziv čut ćete ako dođete na ovaj sigurno interesantan korizmeni susret.