DOČECI NOVE GODINE U MEĐUGORJU

Ove godine za doček Nove godine 2022. Međugorje bi se trebalo doista „pomladiti“!

Naime, nakon prošlogodišnje pandemijske stagnacije, ove godine, budući da su strane zemlje većinom blokirane epidemiološkim mjerama i strogim propusnicama, Međugorje se pokazalo kao idealno mjesto koje mladima i hodočasnicima nudi mogućnost da u molitvi, duhovnim obnovama te uz druženje i pjesmu, posjetu lokalnim turističkim atrakcijama, i na svetim misama zajedno tražeći Božji blagoslov, zakorače u Novu godinu.

Ako želite u molitvi i zajedništvu dočekati Novu godinu a još se niste odlučili gdje bi i s kim bi išli, mi vam u sljedećem tekstu donosimo nekoliko prijedloga:

1. Doček Nove godine i duhovnu obnovu za mlade KKODS Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Doček Nove godine i duhovnu obnovu za mlade KKODS Hrvatske i Bosne i Hercegovine održati će se pod nazivom po nazivom “Plivati protiv struje”.

Od 30.12. do 02.01. u Međugorju, u Majčinom selu, zahvalit ćemo Gospodinu za proteklu godinu i uz brojna predavanja i svjedočanstva spremni dočekati Novu sa svim izazovima koji stoje pred nama. Kako bi svi lakše razumjeli sa čime se borimo i kako plivati protiv struje, glavni predavač biti će Patricia Sandoval. Patricia je autorica duhovnog bestsellera Preobražena, prošla je put od droge, beskućništva i rada u klinici za abortuse Planned Parenthood, do upoznavanja Gospodina i života u slobodi i blagoslovu.

Ako nam se želite pridružiti i poslušati što nam Patricia ima za poručiti, prijavite se možete putem PRIJAVNICE. (na stranici https://rastimougospodinu.com/)

Ako želite prijaviti članove zajednica pošaljite popis na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tehničke informacije:

susret počinje u četvrtak 30.12. u 16h, a završava u nedjelju 02.01. u 13.30.
susreti i program održavati će se u dvorani Svetog Josipa u Majčinom selu u Međugorju
put i smještaj za članove zajednice organiziraju zajednice ili pojedinci samostalno kao pojedinci
također, organizaciju samog dočeka i proslave Nove Godine ostavljamo zajednicama
kotizacija za sudjelovanje na susretu iznosi 150 kn po osobi

2. Duhovna obnova za mlade i Doček Nove 2022. godine u organizaciji Udruge hrvatskih kulturno umjetničkih društava u BiH

Plakati s primamljivim ponudama pozivaju nas na sve strane. Nude nam „ludu i nezaboravnu noć“. Na drugoj strani nudimo nešto drugačiji doček Nove godine u Međugorju. Tiho i nenametljivo. Na promjenu. Na susret sa živim Bogom. Ali i sa samim sobom. Međugorje nam uvijek nudi utjehu. Nudi Majčinski zagrljaj. Mir i istinu, te nas poziva na tišinu i unutarnju promjenu jer to je ono što nam svima treba. Novogodišnji seminar u Međugorju je uistinu jedan poseban dar. To su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, na jedan potpuno drugačiji način dočekati i ući u Novu 2022. godinu.

Program ovogodišnjeg susreta sastoji se od korisnih i poučnih predavanja, sudjelovanjem na sv. Misi, klanjanjem pred Presvetim, zatim odlazak na Križevac, Podbrdo... i to je samo dio onoga što Vas očekuje.

U predivnom Božićnom vremenu u Međugorju, UHAKUD u BiH od 30.12.2021. do 02.01.2022. godine organizira Duhovnu obnovu za mlade i Doček Nove 2022. godine.

Voditelj je s. Ljilja Pehar, školska sestra franjevka, a tema seminara je „SVJETLOST SVIJETA“.

Dolazak sudionika, prijave i okupljanje je 30. prosinca do 17 sati, a završetak je planiran 2. siječnja 2022. godine oko 11 sati.

Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i na kontakt telefon: s. Ljilja (00387 63 808 430); Toni (00387 63 429 011).

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do 20. prosinca 2021. godine.

3. Novogodišnje hodočašće u Međugorje te posjet vodopadu Kravicama i Mostaru u organizaciji STUDENTSKOG KATOLIČKOG CENTRA SPLIT

Obzirom da je otkazan novogodišnji ekumenski susret u Torinu koji se trebao održati od 28. prosinca do 1. siječnja organizirali smo pogodniju opciju obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju.

Novu godinu ćemo dočekati u Međugorju te ćemo se priključiti njihovom službenom programu.

Uz Međugorje, bit će organiziran poludnevni posjet Mostaru uz predavanje turističkog vodstva te posjet Vodopadu Kravicama, jednom od najljepših hercegovačkih izletišta.

Preporučena donacija za ovo hodočašće je 400,00 kuna koja pokriva: trošak prijevoza, trošak dva noćenja, honorar za turističkog vodiča te ulaznica u izletište - Vodopad Kravice.

Po prijavi ćete dobiti više informacija o plaćanju.

U slučaju odustajanja, plaćenu donaciju ne vraćamo ukoliko ne bude postojala zamjena ili ukoliko mi otkažemo odlazak.

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta!

Pri povratku u Hrvatsku potrebno je imati EU COVID POTVRDU o cijepljenju ili preboljenju. Za one KOJI NEMAJU COVID POTVRDU bit će organizirano testiranje koje se plaća o vlastitom trošku.

Link za prijavu: https://docs.google.com/.../1pTUSCg.../

4. HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE U ORGANIZACIJI STUDENTSKOG KATOLIČKOG CENTRA OSIJEK

Ne znaš gdje bi dočekao/la Novu godinu?

SKAC OSIJEK ima rješenje za tebe! Pridruži nam se na hodočašću u Međugorje od 30.12. do 02.01. te zajedno s nama uđi u 2022. g.! Cijena hodočašća je 570,00 kn. U cijenu je uključen prijevoz, 2 noćenja, 2 doručka i ručka.

Više informacija nalazi se u obrascu za prijave https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdblSoautljv8.../viewform

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta.

Označeno u