HODOČASNICI IZ MALEZIJE: Došli smo osjetiti Božju ljubav, Božje milosrđe i Božje praštanje

Cecilia dolazi iz Malezije i ovo joj je sedmi put kako je došla na hodočašće u Međugorje. Ovaj put je dovela dvadeset i dvoje hodočasnika od kojih je 90% po prvi puta u Međugorju. U Međugorju ostaju 11 dana u rasponu od 1. – 12. svibnja 2023.

Interesantno da ova grupa želi svih jedanaest dana ostati u Međugorju i ne žele ići na nikakve izlete sa strane, iako je ovo za njih dugačak i skup put koji si čovjek možda može priuštiti jednom u životu.

Razlog tome objašnjava voditeljica hodočašća gospođa Cecilia: „Ja sam u Međugorju pronašla svoju dušu, stoga želim pokazati mojim hodočasnicima ono što sam ja doživjela u svih mojih sedam putovanja ovdje – želim da osjete kako Bog hoda sa svakim od nas, i da su s nama Naša Majka i svi sveci. Za mene je Međugorje mjesto gdje se osjeti Božji mir, Božja ljubav i Božje praštanje. Međugorje je mjesto u kojem ne samo da osjetim mir i ljepotu u mjestu, nego i u hrvatskom narodu.

Možda više neću moći ponovno se vratiti u Međugorje, ali ono živi u mom srcu, gdje god da idem ono je uvijek sa mnom – to ja svjedočim i mojoj molitvenoj grupi u Maleziji. Međugorje je u mom domu: kad idem u dnevni boravak, idem na Brdo ukazanja, kad idem u kuhinju – idem na Križevac i ja tamo govorim Gospodinu i molim mu se kao da sam na ovim mjestima u Međugorju.

Hodočasnici koji su sada sa mnom nisu iz moje molitvene grupe (mi smo bili zajedno na mom prvom putovanju u Međugorje), a sada se trudim dovoditi nove ljude, dok članovi moje molitvene zajednice mole za nas dok smo mi na hodočašću – tako su oni naša duhovna potpora. I zato se osjećam tako blagoslovljeno što ja, u ime svih njih mogu biti ovdje! Osjećam kako je moja misija dovoditi ljude u Međugorje kako bi mogli osjetiti Božju ljubav, Božje milosrđe i Božje praštanje.“ – posvjedočila je Cecilia iz Malezije.

Paula Tomić/medjugorje-info.com