Portal Medjugorje-info.com danas slavi 11. rođendan – DARUJEMO VAS!

Jedanaesta je godina iza nas – radosni smo što to možemo proslaviti s vama. Tim povodom odlučili smo vas kao i svakog rođendana dosad, darovati. U nastavku možete saznati kako do nagrade.

Na današnji dan, 26. studenog 2010. godine pokrenut je portal medjugorje-info.com s namjerom da svim ljudima dobre volje donese veselje u njihove domove i da kroz zajedničku suradnju sa vama oblikujemo zajednicu ujedinjenu pod Gospinim barjakom mira i ljubavi kroz trijumf njenog Bezgrešnog Srca.

Ovo što činimo nije samo „samo“ posao nego i poslanje. Tu smo najprije iz zahvalnosti prema Bogu - sluge s kojima se Gospodin služi. Svoje znanje i vještine svakim danom trudimo se uporabiti za dobro, istinito i vrijedno. Biramo sadržaje koji vas ne čine ogorčenima, već obogaćenima. Pouzdajemo se u Providnost i nadahnuća Duha Svetoga koji nam daju sliku ljepše strane života kroz objave koje se rado čitaju i oplemenjuju svijet.

Vođeni Gospinim porukama i nepresušnim izljevima milostima naše sredstvo evangelizacije u ovom Gospinom vremenu je - biti Njene ispružene ruke.

Naročito danas, kada nam mediji svakodnevno nameću informacije i vijesti koje ne služe duhovnoj izgradnji čovjeka, od velike nam je važnosti da vam i dalje pružamo prije svega duhovan ali okrijepljujući i motivirajući sadržaj koji doprinosi miru i rađa željom da ovaj svijet učinimo ljepšim za život svakog pojedinca.

I ono što želimo istaknuti - ne obraćamo se samo vjernicima, već svima. Usmjereni smo prema onima koji žele s nama rasti u vjeri i zbog različitosti biranih objava želja nam je privući i druge s ciljem da dopremo do svih koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i napustili okrilje svete majke Crkve.

U godinama koje su pred nama i dalje ćemo se truditi da vam budemo koristan izvor informacija te inspiracija da od života uvijek izvučete ono najbolje! Zahvaljujući Gospodinu i Kraljici mira za sve milosti kojima su nas tijekom ovih 11 godina obdarili, kao mali znak pažnje prema vama, odlučili smo vas povodom rođendana darivati.

Darivanje će se održati na našoj Facebook stranici i traje samo danas tako da nas obavezno pratite!

Jedanaest sretnih dobitnika javiti ćemo se u komentarima i editu posta.

Označeno u