Predstavljanje knjiga fra Marinka Šakote

U ponedjeljak 30. svibnja 2022. u 19 i 30 sati u dvorani sv. Ivana Pavla ll. (žuta dvorana) međugorski župnik fra Marinko Šakota imat će predstavljanje svoje tri nove knjige pod zajedničkim nazivom "Kako živjeti u Gospinoj školi".

Knjige koje predstavlja su:

U školi Kraljice Mira

Rad na srcu

Gospa nas uči postiti

Ove knjige su plod fra Marinkova osobnog duhovnog životnog hoda u školi Kraljice Mira, iskustava sa hodočasnicima i iskustava sa mnogobrojnih vođenja seminara posta, molitve i šutnje ovdje u Međugorju. Uz sve to, u knjigama fra Marinko ostavlja i trag koji je u njemu ostavio njegov „učitelj i primjer“ fra Slavko Barbarić.

Predstavljači knjiga na ovoj tribini uz samog autora, fra Marinka, biti će: fra Ante Vučković, poznati franjevački propovjednik, pisac, pjesnik i dobar poznavatelj svetog pisma i marijanske duhovnosti, te Krešimir Miletić, angažirani vjernik laik, suprug i otac, svjedok Božjeg milosrđa i Gospine majčinske ljubavi.

Uz ovakve goste i ovakav duhovni materijal koji se predstavlja, vjerujemo da ćete se obogatiti u svakom smislu, stoga vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate ovaj događaj!