Sa Gospom do Pedesetnice

Gospinu Grupu Mladih čini skupina od dvadesetak župljana koji se trude aktivno i živo živjeti Gospine poruke, onako kako ih je Gospa, posebno na počecima ukazanja, upućivala molitvenim grupama podučavajući ih o duhovnom hodu prema svetosti.

Povezani su u lance molitve, a zajedno se okupljaju i mole svakog četvrtka na Podbrdu. Zavisno od liturgijskih vremena, nekada su ova okupljanja češća i intenzivnija. Tako će biti i od petka 22. 5. 2020. jer će započeti svaku večer moliti devetnicu DUHU SVETOM na Brdu Ukazanja.

„Svaku večer u 21,00 h idemo na Brdo Ukazanja moliti za izljev Duha Svetoga na naše obitelji i na našu župu. Molimo za ono za što nas Gospa poziva u ovoj poruci: „Draga djeco! Večeras vam želim reći da u danima ove devetnice molite za izljev Duha Svetoga na svoje obitelji i na svoju župu. Molite, nećete se pokajati. Bog će vam dati darove kojima ćete ga slaviti do kraja svoga ovozemnog života. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!” (poruka, 02. lipanj 1984.)

Molimo i zahvaljujmo Duhu Svetome Tješitelju koji kršćansku obitelj neraskidivo ujedinjuje i posvećuje da može biti svetište života i škola kršćanske obitelji. Molimo Duha Svetoga da se izlije nad ovom župom, za obraćenje župe, posebno mladih, da se crkve napune mladima i da svjedoče svetost.“ – poručili su članovi Gospine Grupe Mladih na svojoj facebook stranici!

Devetnica Duhu Svetom