Vrtić sv. Mala Terezija: Održan Božićni koncert „BOŽIĆNA ZVONA“

U utorak 21. 12. 2021. u 10, 00 sati u dvorani pokraj vrtića „Sv. Mala Terezija“ u Majčinom selu održan je Božićni koncert. Za razliku od prijašnjih godina, odgojiteljice i voditeljica Vrtića gosp. Darija Juričić odlučili su tradicionalnu Božićnu priredbu pretvoriti u Božićni koncert - odnosno samo izvođenje božićnih pjesama. To se ove godine pokazalo kao pun pogodak jer je za malenu djecu i prepunu salu roditelja tih pola sata programa bilo baš taman: kratko i slatko! 

Nevina dječja lica, osmjesi, glasovi, pokreti, skakanje – bili su veći program od samog programa! Nešto što omekšava dušu i raduje srce! I doista podsjeća na vrijednost SVAKOG ŽIVOTA KOJI NAM JE DAROVAN i vrijednost ŽIVLJENJA! A još više otkriva misterij rođenja Boga u svakom tom malom dječjem i našem srcu!

Na početku programa ravnatelj Majčina sela, fra Dragan Ružić pozdravio je sve prisutne i uputio im slijedeću čestitku: „Danas smo se okupili na ovoj Božićnoj priredbi. Iako je možda prostorno malo tijesno, u srcu je široko. Svima vama želim da vas Božić dotakne u onome što je najljepše, a vi to znate i osjećate što je to. Želim svima mir, ljubav i radost – svih ovih dana i ne samo ovih dana nego u svem vašem životu i u životu vaše djece.

Zahvaljujemo se tetama koje su se trudile prirediti ovu priredbu i svima onima koji su doprinijeli da se ova priredba može danas upriličiti ovdje! – završio je svoj pozdrav fra Dragan.

Nakon njega gosp. Darija Juričić, voditeljica Vrtića, također se obratila roditeljima toplo ih pozdravivši i zahvalivši im na dolasku. Zahvalila je i svojim odgojiteljicama bez čijeg rada ovaj koncert ne bi uspio!

Kako je sve to slatko izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji:

Označeno u