Započela duhovna obnova za osobe s problemima ovisnosti: „DANI TRIJEZNOSTI“

U Međugorju je od danas 16.5. pa do petka 18.5. u tijeku Prva međunarodna duhovna obnova za osobe s problemima ovisnosti: „DANI TRIJEZNOSTI“ koju organizira Župni ured sv. Jakova u suradnji s DARIOM VASILJEM, voditeljem grupe bivših alkoholičara „Anonimni alkoholičari“ koja djeluje pri župnom uredu te poljskim udrugama za bivše ovisnike.

Poticaj za ovu obnovu došao je od hodočasnika iz Poljske, odnosno njihovih klubova bivših alkoholičara koji su već prije u Poljskoj organizirali slične internacionalne susrete. Duhovna obnova bit će koncipirana kao i inače obnove u Međugorju: kombinacija predavanja, svjedočanstava i molitve. Osim predavača fra Marinka Šakote, očekuju se i drugi predavači i svjedoci iz Poljske.

Program započinje svakoga dana u 9,00 sati u Dvorani Ivana Pavla II. (žutoj dvorani). Pozivamo još jednom sve oni koji imaju potrebu osnažiti svoju volju i svoje srce kako bi se mogli bolje oduprijeti napastima bilo kakve ovisnosti, da se slobodno priključe programu ove itekako korisne duhovne obnove!