Advent Zagreb-Graz 09-11.12.2016

Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije te se glavni grad Hrvatske, bez imalo pretjerivanja, svojim božićnim ugođajem može uspoređivati s ostalim srednjoeuropskim metropolama.

Božićnih sajmova ima po središtu grada, ali i izvan centra, organiziraju se koncerti i kulturna događanja, prigodna rasvjeta stvara idiličan ugođaj, a od prošle godine Zagreb ima i veliko klizalište na Trgu kralja Tomislava!

1.dan Međugorje-Zagreb

Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Međugorje u 7 h, vožnja autoputem s kraćim stankama na putu. Planiran dolazak u Zagreb oko 13 h , obilazak grada povratak i smještaj u HTL odlazak na Trg i štandove , slobodno vrijeme i povratak u HTL 22:30 h

2.dan Zagreb-Graz

Polazak iz Zg-poslije doručka 7 h Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku razgled grada: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ. Poslije razgleda odlazak do Božićnog sajma ispred Gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za kupovinu u mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju.(Moguć odlazak do Shoping Centra WEST) Polazak oko 19 h, dolazak u kasnim večernjim satima u Zagreb.

3.dan Zagreb-Međugorje

Poslije doručka odlazak do Katedrale,Kamenitih Vrata , Crkve sv.Marka obilazak štandova i slobodno vrijeme, planiran povratak u 16 h i dolazak u kasnim večernjim satima u Međugorje.

MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40
Prijeave u tjeku : Cijena 110 Eura

Prijave i sve ostale informacije možete dobiti na broj:  ‎+387 63 444 840