Emanuel - Veliki rođendanski koncert

Mladost, energičnost, talent i upornost razlog su rezultata i uspjeha grupe Emanuel.

Njeni članovi odlučili su pjevati i živjeti duhovnu glazbu. Mislija ovog benda je prenijeti poruku ljubavi i nade, a s jednakim entuzijazmom i žarom služe u Crkvi kao što nastupaju i na koncertima u dvoranama ili klubovima.

Iza grupe Emanuel tri su studijska i dva live albuma. Plod su predanosti i ljubavi prema glazbi te Evanđeoskoj poruci koju ona donosi. Velikim koncertom 19. studenog 2016. u 20.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica Emanuel će obilježit petnaestu obljetnicu djelovanja i promovirati svoj novi album u izdanju Croatia Records-a.

Naslovna pjesma novog albuma “Svake slave dostojan” nastala je u suradnji s poznatim hrvatskim glazbenikom i skladateljem Antom Gelom, dok su riječi ove pjesme djelo jednog od osnivača grupe Emanuel i Porinom nagrađivanog autora Dražena Pavina.

Album sadrži dvanaest pjesama, a među ostalima uključuje i najpoznatije duhovne pjesme današnjice "Divan si", "Dođi kruše života", "Vladaj u meni" i pjesmu "Želim živjeti" koju je Emanuel snimio u suradnji s Ninom Badrić, sestrama Husar, Shortyem i drugima. Na ovom albumu radili su Domagoj Pavin, Branimir Jovanovac, Igor Ivanović, Goran Martinac i drugi najcjenjeniji domaći glazbeni producenti i glazbenici.

Ukoliko želite biti dio dvostrukog slavlja i uobičajeni subotnji izlazak zamijeniti nečim sasvim novim i drugačijim, te doživjet duhovnu glazbu na drugačiji način svoju ulaznicu po cijeni od 50,00 kn potražite u prodavaonici Croatia Records-a , Bogovićeva 5.

Označeno u