Prvi susret mladih

U nedjelju, 10.4.2016. u župnoj crkvi sv. Jakova euharistijom u 18 sati počinje prvi susret mladih iz Župe Međugorje (i mladi iz drugih župa rado bi bili viđeni).

Inicijativa za ovaj susret dolazi od mladih iz naše župe. Želja im je da se mladi druže, susreću na sljedeći način: početak MOLITVA (može to biti: euharistija, molitva krunice na Brdu ukazanja, križni put na Križevcu ili slično), zatim žele PREDAVANJE na neku temu koja je prikladna njihovu uzrastu ili da se prikaže neki koristan FILM i slično, zatim RAZGOVOR (razmjena iskustava, prijedlozi za neku aktivnost poput pomaganja potrebnima, planinarenje, vožnja biciklima i slično). Na koncu, neka bude i ZABAVNI PROGRAM (koncert, nastupi bendova poput Frama župe, Prijatelji iz Čitluka i slično).

Susreti bi bili jednom mjesečno. Ne žele ostati samo na mjesečnom susretu nego i da budu aktivni na raznim područjima (pomaganje uredu za potrebite u našoj župi, Advent u Međugorju i sl.).
Inicijativa odmah prihvaćena i pozdravljena! Dragi mladi, dobar vam (nam) početak!

PROGRAM u nedjelju: u 18 sati - euharistija. U 19 sati Uskrsni koncert u Dvorani Ivana Pavla II. Nakon koncerta razgovor (prijedlozi...) i druženje.

Odmah najavljujemo sljedeći susret u svibnju: u petak, 6. 5. 2016. Program: 18 sati euharistija (predvodi p. Ike Mandurić). U 19 sati u dvorani Ivana Pavla II. - Pater Ike Mandurić - vrlo poznat i priznat zbog svoga rada s mladima u Zagrebu - darovat će mladima svoja dragocjena iskustva. Nakon toga - razgovor i dogovor (prijedlozi...)

Označeno u