[VIDEO] Fra Ante Vučković i Blanka Vlašić pozivaju na 'Susret u Riječi' u Splitu

Blanka Vlašić i fra Ante Vučković u novom videu pozivaju na sljedeći 'Susret u Riječi' koji će se održati u Nadbiskupskom sjemeništu, u utorak, 26. ožujka 2019., u 20.00 sati.

Bit će to već treći biblijski susret koji će ponovno okupiti sjajnog predavača i tumača Božje riječi fra Antu Vučkovića, proslavljenu atletičarku Blanku Vlašić koja s nestrpljenjem očekuje ponovni Susret s publikom u sjemeništu i iznenađujuće dobrog gosta kojeg ćemo možda otkriti čak i prije samoga susreta! Riječ je o jednom posebnom gostu koji je pun iznenađenja, humora, iskrenosti, vedrine i poleta, a njegovo ime svi dobro poznajete! Također, Blankin novi gost se jako veseli "Susretu u Riječi" i s nestrpljenjem očekuje utorak navečer, 26. ožujka kada ćemo u 20.00 sati započeti s našim Susretom.

Počinje i novi ciklus predavanja pod nazivom "Driješiti i vezati riječima", a fra Ante Vučković će tumačiti tekst iz Evanđelja po Luki "Progovori njemak".

Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split.

Termin Susreta je sa 5. ožujka prebačen na 26. ožujka zbog tehničkih razloga. Više informacija o "Susretima u Riječi" možete naći na facebook stranici , a snimke susreta moći ćete pratiti na youtube kanalu.