Sadržaj s oznakom: 40 dana za život

10 000 pobačaja godišnje izvrši se u centru za pobačaje gdje je Vaughan-Spruce prvi put došla bdjeti

Pater Marko Glogović, utemeljitelj i duhovnik udruge “Betlehem”, prisustvovao je nedavno molitvenoj inicijativi “40 dana za život” u Đakovu.

U organizaciji Inicijative „40 dana za život“ i Udruge „Hrvatska za Život“ u petak 17. ožujka 2023. u središtu Zagreba održan je križni put za nerođene.

Portal vjera.hr razgovarao je s djevojkom Lucijom Brođanac iz mjesta Brezovica, nedaleko Virovitice, a koja cijelu korizmu moli pred virovitičkom bolnicom za prestanak pobačaja i kao pomoć majkama, očevima i svima zahvaćenim ranama pobačaja, uključujući i medicinsko osoblje.

Pro-life zagovornici koji se okupljaju u blizini klinikaa za pobačaje u Škotskoj inzistiraju na tome da pokušavaju pomoći ženama, a ne da ih zastraše, dok njihovi kritičari traže usvajanje zakona za "tampon zonu" u kojoj su takvi mirni prosvjedi zabranjeni, javlja CNA.

Danas je započela još jedna molitvena kampanja inicijative 40 dana za život za prestanak pobačaja.

Braćo i sestre, sklopimo ruke Kristu.
Sklopimo ruke na vapaj Bogu!

Jesenska kampanja inicijative "40 dana za život" završila je 6. studenog te iz Inicijative priopćuju kako je poznato da je spašeno pet dječjih života od smrti pobačajem.

Iz inicijative 40 dana za život javljaju da 'svaki dan stiže više izvješća!'

Biskup Orihuela-Alicante, Španjolska, José Ignacio Munilla, pridružio se molitvenoj kampanji 40 dana za život 2. studenoga ispred klinike za pobačaje.

Jesensko miroljubivo bdjenje Inicijative „40 dana za život“ počinje 28. rujna i trajat će do 6. studenoga u 38 hrvatskih gradova, na 40 mjesta bdjenja, a počet će Marijanskim procesijama za život.

U srijedu, 28. rujna 2022., započinje jesenska kampanja inicijative „40 dana za život‟ koja će obuhvatiti 38 gradova i 40 mjesta bdijenja pred bolnicama i domovima zdravlja. Kampanja će trajati do 6. studenog 2022.

Završila je kampanja '40 dana za život' međunarodna i ekumensa inicijativa koja u našoj zemlji djeluje osam godina. Kako se svaka molitvena kampanja približava kraju tako organizatori objave koliko su života uspjeli spasiti i zaustaviti pobačaj začetog, a još nerođenog nositelja budućnosti naše zemlje. Tako je i ovog puta.

Od nadolazeće srijede, 2. ožujka 2022. počinje nova korizmena kampanja Inicijative 40 dana za život i trajat će do 10. travnja 2022. Ove godine nosi temu: "U predvečerje svog života, bit ćeš pitan o ljubavi." (sv. Ivan od Križa)

Kreće jesenska kampanja inicijative 40 dana za život: Učinimo sve da se svako začeto dijete rodi

Na Čistu srijedu, 17. veljače 2021. započinje 15. nacionalno korizmeno molitveno bdijenje za nerođene u čak 33 hrvatska grada! Organizatori su Udruge „Hrvatska za život“ i inicijativa „4o dana za život“.

Stranica 1 od 8