Sadržaj s oznakom: Agape

Razgovor koji će vas ostaviti u čuđenju! Zar je ovo sve moguće? Kakva lekcije onima koji trče za slavom reality programa. Što je sve prošla Simona Mijoković koja je sada majka petero djece.

Gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović, gost je bio don Kristijan Zeba, župnik u Srdoču-Rijeka.

Oboljela od zloćudnoga karcinome. Pored nje četvero malene dječice.

Gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gost je bio dr. Andrej Grubišić i (kratko telefonski) Mate Šimundić.

Neobičnu životnu priču u emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje iznio je Ivan Prskalo. Kako je lutao, tražio Boga i kakve su se teškoće događale u njegovom životu poslušajte u ovoj emisiji koju prenosimo u nastavku:

Gost emisije Agape koja se emtiria na Radiopostaji MIR Međugorje u petak 17. veljače bio je Zvonimir Žulj koji je aktivan da svome Youtube kanalu Defensor Veritatis.

Gost emisije Agape koja se emtiria na Radiopostaji MIR Međugorje u petak 17. veljače bio je fra Josip Mioč. U emisiji se u razgovoru s urednikom emisije fra Mariom Knezovićem dotaknuo slijedećih tema:

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović, gost je bio vlč. SIlvio Španjić svećenik krčke biskupije vlč. Silvio Španjić, župnik u Lošinju.

U emisiji Agape koju vodi i uređuje fra Mario Knezović u petak 13. siječnja 2022. gostovala je dr. med. Nikolina Penava, specijalistica za ginekologiju i opstetriciju u SKB-u Mostaru.

Razgovor koji će vas uzdrmati ...

U emisiji Agape gostovao je fra Svetozar Kraljević. Za vas koji želite istinski dokučiti što se s ljudima danas događa i zašto se pretvaraju u lažne „bogove“ poslušajte ovu emisiju. Izdvojite si vrijeme u obitelji, u vožnji, na poslu i drugdje. Na temelju Božje riječi govorimo o onome što mnoge od nas tišti.

Riječi zahvale, poticaja i program proslave - Stoljeće i pol župe Kočerin - iznosi fra Mario Knezović

 

Emisija Agape od petka 20. svibnja osim bogatstva sadržaja i svjedočanstava donijela je i bogatstvo šarolikih gostiju. U emisiji su hrabro i otvoreno progovorili o aktualnim temama našega društva i Crkvenoga života.

Gost emisije Agape, emitirane u petak 25. ožujka 2022. bio je vrhunski znanstvenik istraživač Gordan Lauc, zaposlen kao redoviti profesor u trajnom zvanju na Zavodu za biokemiju i molekularnu biologiju u Zagrebu

Žustra, argumentirana, vjerom prožeta, hrabrošću ispunjena redovnica dr. s. Kata Amabilis Jurić je bila gošća emisije Agape u petak 10. 12. 2021.; koju je kao i svakog petka na Radiopostaji Mir Međugorje u 20,30 sati vodio fra Mario Knezović.

Goste emisije "Agape" urednika i voditelja fra Maria Knezovića koja se emitirala u petak 12. studenog 2021. na Radiopostaji Mir Međugorje, bio je fra Ivan Landeka ml., trenutno kapelan na Širokom Brijegu.

Stranica 1 od 2