Sadržaj s oznakom: Agape

Gost emisije Agape koja se emtiria na Radiopostaji MIR Međugorje u petak 17. veljače bio je Zvonimir Žulj koji je aktivan da svome Youtube kanalu Defensor Veritatis.

Gost emisije Agape koja se emtiria na Radiopostaji MIR Međugorje u petak 17. veljače bio je fra Josip Mioč. U emisiji se u razgovoru s urednikom emisije fra Mariom Knezovićem dotaknuo slijedećih tema:

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović, gost je bio vlč. SIlvio Španjić svećenik krčke biskupije vlč. Silvio Španjić, župnik u Lošinju.

U emisiji Agape koju vodi i uređuje fra Mario Knezović u petak 13. siječnja 2022. gostovala je dr. med. Nikolina Penava, specijalistica za ginekologiju i opstetriciju u SKB-u Mostaru.

Razgovor koji će vas uzdrmati ...

U emisiji Agape gostovao je fra Svetozar Kraljević. Za vas koji želite istinski dokučiti što se s ljudima danas događa i zašto se pretvaraju u lažne „bogove“ poslušajte ovu emisiju. Izdvojite si vrijeme u obitelji, u vožnji, na poslu i drugdje. Na temelju Božje riječi govorimo o onome što mnoge od nas tišti.

Riječi zahvale, poticaja i program proslave - Stoljeće i pol župe Kočerin - iznosi fra Mario Knezović

 

Emisija Agape od petka 20. svibnja osim bogatstva sadržaja i svjedočanstava donijela je i bogatstvo šarolikih gostiju. U emisiji su hrabro i otvoreno progovorili o aktualnim temama našega društva i Crkvenoga života.

Gost emisije Agape, emitirane u petak 25. ožujka 2022. bio je vrhunski znanstvenik istraživač Gordan Lauc, zaposlen kao redoviti profesor u trajnom zvanju na Zavodu za biokemiju i molekularnu biologiju u Zagrebu

Žustra, argumentirana, vjerom prožeta, hrabrošću ispunjena redovnica dr. s. Kata Amabilis Jurić je bila gošća emisije Agape u petak 10. 12. 2021.; koju je kao i svakog petka na Radiopostaji Mir Međugorje u 20,30 sati vodio fra Mario Knezović.

Goste emisije "Agape" urednika i voditelja fra Maria Knezovića koja se emitirala u petak 12. studenog 2021. na Radiopostaji Mir Međugorje, bio je fra Ivan Landeka ml., trenutno kapelan na Širokom Brijegu.

Emisija Agape od petka 24. rujna 2021. ugostila je poznatoga hercegovačkog franjevca, doktora biblijskih znanosti koji je imao posebna predavanja svojim studentima na temu poslanica sv. Pavla.

U emisiji AGAPE od petka 17. rujna, gostovali su ljudi koje ne treba puno najavljivati: Nenad Čanak iz Novoga Sada; Ante Prkačin iz Slavonskoga Broda; Milojko Pantić iz Beograda i Adrian Vuksanović iz Boke Kotorske. Tema emisije je bila vrlo aktualna: Srpska pravoslavna crkva: nacionalizam ili evanđelje?

Jesenska shema emisije Agape, urednika i voditelja fra Maria Knezovića, nakon dvomjesečne ljetne stanke, krenula je u petak 27. kolovoza reprizom razgovora s bivšim župnikom iz Studenaca, a sada biskupom u Kotoru mons. Ivanom Štironjom.

U emisiji Agape, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, koju uređuje i vodi fra Mario Knezović gostovao je Andrija Zejko.

Ova emisija će vas sigurno nadahnuti i potaknuti da odmah počnete sa životnim promjenama.

Stranica 1 od 2