Sadržaj s oznakom: Agenda 2030

Objavljeno u Zanimljivosti | 21.3.2023.

Moć medijske propagande

Jesmo li u zadnje tri godine slijepo slijedili narativ mainstream medija iako je bio sumnjivo ujednačen i jednoličan, bez diskursa, bez sučeljavanja mišljenja?

  U pokori se lakše oduprijeti napasniku...

Rastuća globalistička tiranija uvjerila je mnoge da smo usred odlučujuće duhovne bitke i da se treba obratiti Bogu. Tragično, većina tih duša možda nikada neće pronaći jednu, svetu, katoličku i apostolsku Crkvu, kojoj svi moramo pripadati, upravo zato što su tiranski neprijatelji Božji nastojali potkopati Crkvu da provedu svoje globalističke planove. Mali ostatak katolika koji još uvijek ima vjeru mora stoga nastojati biti svjetlo svijeta koje privlači one dobre volje.

Švedska učiteljica koja radi u stokholmskom predgrađu Järva koje nastanjuju pretežito migranti, izjavila je da je redovito izložena uznemiravanju i učeničkim uvredama zbog svoje rase i vjere, piše narod.hr.

'Nikada ne očekujte istinu od zagovornika Velikog resetiranja. Jer gdje nema Krista, ne može biti ni Istine, a znamo koliko oni mrze našeg Gospodina.' Nadbiskup Carlo Maria Vigano

Proteklog vikenda u vremenu od 19.-21. kolovoza 2022. održan je vrlo zanimljiv skup pod nazivom „1. međunarodna konferencija u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030“ “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”. Skup se održao u pastoralnom centru župe sv. Josipa u Ličkom Osiku i bio je zatvorenog tipa na kojem se moglo sudjelovati samo uz pozivnicu.