Sadržaj s oznakom: Alan Hržica

Nakon punih pet godina, Alan će, zajedno sa svojim bendom, nastupiti u rodnom Zagrebu, 28.10.2023.

Objavljeno u Svjedočanstva | 31.5.2023.

Čudo s Kamenitih vrata

Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati.

Objavljeno u Hrvatska | 15.5.2023.

Duhovna obnova u Koriji

U subotu, 13. svibnja, na dan bl. Djevice Marije iz Fatime, imali smo izuzetnu čast surađivati s vlč. Krunoslavom Siroglavićem i održati duhovnu obnovu za narod u naselju Korija, u Župi svetog Ivana Krstitelja. 

Župa Prečistoga Srca Marijina u Splitu organizira humanitarni koncert za misije u Ugandi. 

Objavljeno u Hrvatska | 12.4.2023.

Alan Hržica u Rijeci

Prvi puta u Rijeci Alan će održati veliki koncert duhovne glazbe sa svojim bendom i gostima. Stoga je uzbuđenje na visokoj razini.

Udruga 'Otac' 10. lipnja u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom 'Vjerujem', piše vecernji.ba.

Ovaj vikend se u Njemačkom gradu “Goppingen“ održala velika korizmena duhovna obnova. Obnovu su vodili pater Ike Mandurić i Alan Hržica koji su svojim duhovnim katehezama, nagovorima, klanjanjem i slavljenjem duhovno okrijepili brojne Hrvate koji žive u dijaspori.

Objavljeno u Hrvatska | 23.3.2023.

“Samo ljubav ostaje”

Na treću godišnjicu prerane tragične smrti Anamarije Carević, jedine žrtve potresa, Alan Hržica sa suradnicima izbacio je novi spot “Samo ljubav ostaje” posvećen Anamariji, i uz podršku Zaklade “Anamarija Carević” koja je ovu pjesmu proglasila svojom službenom pjesmom. Lani, na drugu godišnjicu pjesma je premjerno izvedena na misi u Palmotićevoj Bazilici uz gitarsku pratnju Andreja Grozdanova, i samo Alanov glas, i reakcije su bile od oduševljenja do tuge, ganuća i suza.

Objavljeno u Glazbeni kutak | 2.3.2023.

“IZ MOLITVE U SRCE“

Alan Hržica predstavlja novi spot za pjesmu ADONAI sa svog posljednjeg albuma: “Pod Tvojim pogledom“. Za montiranje video spota pobrinuo se dugogodišnji Alanov suradnik Ivan Crnjak.

Koncert duhovne glazbe ”Vatra” održan je u subotu navečer u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

U subotu 17. 12. 2022. godine u 19.00 sati, u gradskoj sportskoj dvorani Pecara, Široki Brijeg održati će se drugi po redu humanitarni koncerta duhovne glazbe “U mom srcu Vatra”. 

Dana 10. prosinca 2022 održan je duhovni koncert u monumentalnoj crkvi sv. Pavla u Münchenu. Treće nedjelje Došašća – Gaudete - pjevanje i slavljenje predvodio je Alan Hržica sa svojim slavljeničkim timom.

Ovog adventa Alan Hržica održat će tri velika koncerta u trima državama. Za sve poklonike duhovne glazbe koji se nalaze na sjeveru Hrvatske nakon duljeg se vremena u gradu Zaprešiću otvara prilika za slavljenje Gospodina s Alanom i njegovim bendom.

Sinoć je Alan Hržica održao svoj prvi samostalni koncert u Splitu. Ovaj velebni događaj održan je u velikoj dvorani Športskog centra Gripe, a Splićani su ga popratili dupkom punom dvoranom i raspoloženjem kakvo se rijetko viđa. Bila je to atmosfera za pamćenje! Puna dva i pol sata čitava je dvorana pjevala s Alanom u jedan glas, slaveći tako Gospodina Isusa Krista i iskazujući Mu svoju ljubav i vjernost. Ozarena lica, suze, radost, zagrljaji i ples – sve smo to mogli sinoć vidjeti i doživjeti na Gripama.

U osječkom Gradskom vrtu 1. listopada održan je jedan od najvećih koncerata duhovne glazbe do sada na našim prostorima, koji je više tisuća ljudi okupio u molitvi i slavljeničkoj atmosferi.

Pjesma Temelj mog života dio je posljednjega Alanova albuma, a sada je dobila i videospot u produkciji mlade ekipe Studija Regnare.

Stranica 1 od 4