Sadržaj s oznakom: Alan Hržica

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album “Pjesme slavljenja vol.1“. 

Na ovom putu, njegovu misiju je podržala i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. 

Napokon je predstavljena nova i dugo očekivana pjesma Alana Hržice i Amorosa. Ova zajednička suradnja, u kojoj sudjeluju trenutno jedni od najslušanijih izvođača kršćanske duhovne glazbe u Hrvatskoj, već privlači veliku pažnju i zanimanje slušatelja.

U subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice.

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje humanitarnog koncerta duhovne glazbe ‘Vatra’ 09.12.2023. godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. 

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u Dvorani Doma sportova u subotu, 28.10. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

"Tko pjeva, dvostruko moli" poznata je izreka sv. Augustina kojom se već dugi niz godina u svojem glazbenom djelovanju vodi naš poznati kantautor Alan Hržica (44).

Gradska dvorana u Novom Travniku večeras je definitivno bilo najljepše mjesto u Bosni, jer se slavilo i pjevalo, a razlog je 20.godišnjica župe Presvetog Trojstva. Alan Hržica je poznat po svojim izvedbama duhovnih pjesama i ima predivan glas, a publika ga je pratila i zajedno s njim pjevala, javlja centralna.ba.

Alan Hržica održao je sa svojim bendom veliki duhovni koncert slavlja i molitve u Ludwigshafenu, gradu u Njemačkoj. 

Šibenik, subota, 9. rujna 2023. – U povijesnoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održan je duhovni koncert slavljenja koji je okupio velik broj vjernika i ljubitelja glazbe. Alan Hržica, poznat po svom jedinstvenom glazbeno-duhovnom pristupu, ponovno je oduševio publiku.

Predstavljamo vam duet Alana Hržice i Klape Smokvica s otoka Korčule. Videospot za pjesmu "Kruna najljepša" sada je napokon dostupan na YouTubeu.

Dana 17. lipnja 2023. godine, u velikoj sportskoj dvorani centra Zameta u Rijeci, održan je duhovni koncert Alana Hržice koji je okupio mnoštvo ljudi u slavljenju Gospodina.

Nakon punih pet godina, Alan će, zajedno sa svojim bendom, nastupiti u rodnom Zagrebu, 28.10.2023.

Objavljeno u Svjedočanstva | 31.5.2023.

Čudo s Kamenitih vrata

Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati.

Objavljeno u Hrvatska | 15.5.2023.

Duhovna obnova u Koriji

U subotu, 13. svibnja, na dan bl. Djevice Marije iz Fatime, imali smo izuzetnu čast surađivati s vlč. Krunoslavom Siroglavićem i održati duhovnu obnovu za narod u naselju Korija, u Župi svetog Ivana Krstitelja. 

Župa Prečistoga Srca Marijina u Splitu organizira humanitarni koncert za misije u Ugandi. 

Stranica 1 od 5