Sadržaj s oznakom: Biblija

Imaju li anđeli krila? Prikazivanje anđela u umjetnosti odraz je njihove misije...

Česti su prigovori nekatoličkih skupina da se ne bi smjelo moliti ponavljajući iste obrasce ili zazive.

Razmišljate što sa sobom spakirati na ljetovanje i kako se odmoriti?

U Gospinoj školi molitve Biblija zauzima vrlo bitno i značajno mjesto.

I onda kad se zatamne obzorja života, i onda kad se zatvore sve mogućnosti izlaza, i onda kad vlastito iskustvo bude govorilo suprotno, i onda kad izgledi budu nikakvi, i onda kad te spopadne malodušje i strah od neuspjeha, nemoj odustati nego pokušaj još jednom: baci mrežu na drugu stranu života

Prema nekim izvorima, cijela Biblija je prevedena u 670 jezika.Novi Zavjet je dostupna na otprilike 1500 jezika, a poneki dijelovi Svetoga Pisma (jedna knjiga, psalam ili dio Novoga ili Staroga Zavjeta) su prevedeni na više od 3000 jezika.

Kako glase osnovne biblijske smjernice za muževe?

U Bibliji piše: Podsmjehivač je vino, vikač silovito piće, nije mudar ni jedan koji od toga tetura.

Znate li da postoji grijeh koji se nikada ne oprašta? Iako svi grijesi mogu biti oprošteni, Isus nas uči da postoji jedan specifičan grijeh koji se ne može oprostiti ni u ovom ni u budućem svijetu. To je grijeh protiv Duha Svetoga.

U Svetom pismu djeca su gledana kao izuzetan Božji blagoslov. Djeca su gledana kao blagoslov, s tim da treba reći da su muška djeca smatrana još većim blagoslovom. Ona su nastavljala obiteljsko ime.

Zašto župe ne bi držale ista odijela za sve krizmanike? A pravi je dar svima – Biblija

Kada je čovjekova Biblija u raspadu, čovjek nije...

Starozavjetni zakon zapovijedao je Izraelcima: »Ne urezujte zareza na svome tijelu za pokojnika; niti na sebi usijecajte kakvih biljega.

Depresija je veoma rasprostranjeno stanje koje zahvaća milijune ljudi, kako kršćana tako i nekršćana.

Мlаdіć је ušао u rаѕрrаvu ѕа ѕtаrісоm kоја је u аvіоnu čіtаlа Віblіјu. Nо, оnо štо mu је оnа rеklа gа је оѕtаvіlо bеz tеkѕtа. 

Objavljeno u Duhovni kutak | 2.5.2022.

Tko nosi žig Zvijeri?

Neki su adventisti shvatili da Babilonska bludnica ne može biti papa. Pa pošavši od te očite istine, zaključili: Ako nije Bludnica, onda je Zvijer.

Stranica 1 od 8